|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KUZEY&MİRA ![]() Altın Üye ![]() Melek Anne :) Kayıt Tarihi: 26 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KUZEY&MİRA
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ara 2017 Saat 19:01 |
Hocam merhaba,
Yeğenim 12 aylık Aşşağıda ki tahlili yorumlamanızı rica ediyorum..Doktorlar boğaz dedi,kulak dedi,kanda iltahap var dedi.Hepsi farklı doktor...Üç gündür 38.8 ateş devam ediyor kafasını kaldıramıyor ve gece gündüz hiç durmadan etini kopartıyormuş gibi bağıra bağıra ağlıyor.dr zimaks,iburamin verdi birde kansızlık için ferrum..henüz bu teşhislere güvenemediğimizden hiç birini almadık.. ![]() Sizin yorumunuz önemli.. teşekkürler |
|
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117912 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Viral enfeksiyon(Grip) ... Sakin Antibiyotik vermeyin..
|
|
![]() |
|
KUZEY&MİRA ![]() Altın Üye ![]() Melek Anne :) Kayıt Tarihi: 26 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KUZEY&MİRA
ben her ihtimale karşı serum fizyolojik,ballı karışım verdiriyorum...
Bu doktorlara sizin sayeniz de hiç güvenemiyorum..Şu tahlil sonucuna iki doktor baktı ve antibiyotik yazdı.....6. hastalık olma olasılığı var mı hocam.. Bazı değerlerin yüksek olmasıyla ilgili yorumunuz nedir.. |
|
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117912 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olabilir... 2 yasindan kucuk olacak, ates dusunce dokuntu baslayacak. Lutfen konu ile ilgili eski mailleri okumadan sual sormayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|