|
Acil hocan |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Dobi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 312 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Saat 6 Dakika önce Saat 09:59 |
Merhaba Kadir bey kızım bundan bir hafta önce 3 gün boyunca şiddetli mide bulantısı ve yüksek ateşli hastalandı viral enfeksiyon olduğu için hiçbir ilaç kullanmadım 3 gün önce sağ kulak altında büyük bir şişlik fark ettim dokunduğum zaman kayıyor mu kaymıyor mu anlamadığım için doktora götürdüm ve doktor levf notlarının yuvarlak olduğunu bunu istemediklerini söyledi ve birkaç lenf yolunun birleşme eğiliminde olduğunu söyledi lütfen raporu okur musunuz çok endişeliyim ne yapmamı önerirsiniz kızım 2.5 yaş 15.5 kilo 98 cm şimdiden tesekkurler
Düzenleyen Dobi - 15 Saat 44 Dakika önce Saat 10:21 |
|
![]() |
|
Dobi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 312 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://hizliresim.com/pq9plbz
Wbc 11 Kadir bey acildeki doktor antibiyotik verdi hemotoloji görsün diyor siz ne derseniz onu yapacagim ..sizden sabirsizlikla cevap bekliyorum
Düzenleyen Dobi - 14 Saat 18 Dakika önce Saat 11:47 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120957 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lenfomalar; kulak altında değil; boyunda olurlar.
Şu anda: 1- Ateş yoksa. 2- Dili pembe ve ağız kokusu yoksa, antibiyotik kullanmayın. Yapıldı ise; bana "Kan Sayımını" gönderin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Saat 12 Dakika önce Saat 11:53 |
|
![]() |
|
Kadir bey saydiklarinizdan hiçbiri yok yalnız ultrasona bakan doktor lef notlarının yuvarlak olduğunu ve birleşme eyleminde olduğunu söyledi onu da istemediklerini aktardılar bu konudaki görünüşünü öğrenebilir miyim
Düzenleyen Dobi - 14 Saat 11 Dakika önce Saat 11:54 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120957 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"yuvarlak olduğunu ve birleşme eyleminde olduğunu söyledi "
Söyler!! Doktor ne dedi?? Karaciğer ve Dalağı büyük mü diye muayene ettimi?
|
|
![]() |
|
Mon# referans 0.5 1.1 sonuç 0.49
Lym referans 1.46 3.78 sonuç 5.4 Eo# referans 0.02 0.20 sonuç 0.56 Eo% referans 1 4 sonuç 4.9 Kadir bey referans dışı olan sonuçları yolladım maalesef karaciğer ve dalağı muayene etmediler ne yapmamı önerirsiniz
Düzenleyen Dobi - 13 Saat 57 Dakika önce Saat 12:08 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Viral enfeksiyon.
1 hafta sonra küçülme olursa, önemli değildir. Lenfomalarda hiç küçülme olmaz.
|
|
![]() |
|
Kadir bey kulak altı diye yazmışım sizde lenfoma boyunda olur yazmissiniz bizimkide boyunda malesef.. antibiyotik kullanayım mı...bide hocam lütfen kızmayın kaygı bozukluğu tedavisi gördüm yıllarca size gönderdim ultrason raporunda ve baktığınız zaman lenfoma olma olasılığı sizce nedir biliyorum uzaktan tanı koymak çok zor ama fikrinizi paylaşırsanız çok sevinirim Şimdiden tesekkurler
Düzenleyen Dobi - 9 Saat 48 Dakika önce Saat 16:17 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|