|
Acil hocan |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120957 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilemem takip eden doktor ile görüşün.
|
|
![]() |
|
Dobi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 312 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey son bir şey sormak istiyorum izninizle benim kızım bundan tam 9 gün önce kusma yüksek ateşli hastalandı ve size de fotoğraf yollamıştım vücudunda döküntüler meydana gelmiştir 3 gün boyunca 38,5 düşmeyen bir ateşi vardı ilaç kullanmama rağmen 5 yaşında abisine bulaştırmasını beklerken abisi bu hastalığa yakalanmadı bugün ebv virüsü belirtilerine bakarken yüksek ateş vücutta döküntü diye yazıyor abisi de daha önce ebv'ye virüsü geçirdiği için bulaşmamış olabilir mi yani kısacası anlatmaya çalıştın kızım bundan 10 gün önce sizce ebevüvv virüsüne yakalanmış olabilir mi çünkü boynunda en büyük 14 x 11 milimetre büyüklüğünde bir sürü net notları izlenmiştir diye yazıyor sizce ebevü virüsü geçirmiş olma ihtimali var mıdır ayrıca kızım da kusma da var idi cevaplarsaniz çok sevinirim teşekkür ederim
Düzenleyen Dobi - 5 Saat 16 Dakika önce Saat 20:47 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120957 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Verdiğiniz bilgiler yetersiz. Kesinlikle EBV (Enfeksıyöz Mononükleoz) geçirmiştir diyemem.
Eğer ateş süresi normalden UZUN (5-7 gün) sürdü ise, EBV olabilir. Çok önemli bir hastalık değildir. Türk doktorlarının abartmalarına bakmayın. EBV sadece Afrika kıtasında Lenfoma yapar.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 3 Saat 44 Dakika önce Saat 22:19 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|