|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lokosit degeri cok dusuk, kesinlikle; Grip geciriyor, antibiyotik gerekmez...
Idrarda, supheli bir durum var. Nitrit:(+) denmis, sirf o yuzden, Bactrim surup, gunde 2x1olcek, 1 hafta verin. Bu arada; anemisi filan yok, cahil Laboratuvar, cocuk kan degerleri yanina; eriskin Referans degerlerini yazmis.. Turkiye'de maalesef, 3-5 laboratuvar disinda, ciddi calisan Laboratuvar yoktur. Kimi bilmez, kimi de sahtekardir, doktorla anlasmalari o sekildedir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Ağu 2015 Saat 10:45 |
|
![]() |
|
selcen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam dr idrar kültürü istedi. Ben de dün gittiğim lab a gitmedim siz hipokrat demistiniz bi yazinizda oraya geldim dendmek için. Sadece idrar tahlili yaptirmak istiyorum dedim. Şimdi bekliyoruz. Doktoru da suprax alin dedi. Kültürde ureme olursa ilacı degistiririz dedi. Burdaki sonucu bekliyorum hüzzam. Cok sagolun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Guvenilir bir laboratuvardir. Eger Nitrit:(-) gelirse, obur Laboratuvar'da bir pislik var demektir.
|
|
![]() |
|
selcen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
:) Hocam hipokratta nitrit negatif. Gerçekten suphelerimizde hakli çıktık. Soluğu doktorda aldik. Ben hipokrata güvendiğim için tekrar tahlil yaptırdım dedim. Tamam antibiyotige gerek yok dedi. Çok şükür sizin gibi bir doktorumuz var. Allah razı olsun. İyi ki tanimisim sizi, küçücük bebeklere çocuklara bir tane antibiyotik bile icirmemek icin cirpiniyoruz sayenizde. Bugün kizimin hiç atesi çıkmadı ve genel durumu baya iyi. Ellerinizden opuyoruz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ben mallarimi(!) bildigimden, ne cikacagindan emindim.. IYE oldugunda, bu sekilde sikayetler olmaz.
|
|
![]() |
|
Hocam tekrardan merhaba.
Hipokrata verdiğimiz idrar kültüru sonucunu ptesi gunu aldım. Idrarda ureme oldu dedi lab.teknisyeni .ne uremis diye sordum. E.coli dedi. Önemi değil o dedim. Disardan bulas değil mi hocam e.coli. kizimin genel durumu gayet iyi çünkü.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tabii disardan bulasma.. Keske; "Koloni sayimini" sorsa idiniz,
Ama ugrasmaya gerek yok, zaten Nitrit:(-) geldi, IYE olmadigi kesin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|