|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
merveg ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haz 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haz 2014 Saat 11:41 |
Hocam oglum 16 aylik 2 gundur burun akintisi vardi dungece oksurukten hic uyuyamadi solunum sayisi cok artmisti sabah cekilmeleri oldugunu burun kanatlarinin solunuma katildigini farkettim solunumu hisiltili hastaneye getirdik ac grafisi cektiler ve akut bronsiolit oldugu ve hastanede yatmasi gerektigini soylediler ventolin ve antibiyotik tedavisi yapacaklarmis sizce ne yapalim hocam
|
|
![]() |
|
merveg ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haz 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wbc 17 hastanedeyiz surekli ventolin buhar ama taktirmiyor cok agliyor damar yolu acildi anyibiyotik baslayacsk
|
|
![]() |
|
Bronsiolit dediler en az 3 gun yatarmisiz ben cocugu alip gidecektim de cok sikintili gercekten nefes almakta zorlaniyor hirilti cok bogulacak gibi oksuruyor cesaret edemiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118625 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bronsiolit; Gribin goguse inmis seklidir. Belli bir tedavisi YOKTUR... SAKIN; Astim ilaclarindan verdirmeyin. SAKIN; Flixotide veya Nasonex gibi spreyleride kullanmayin. Ilk firsatta eve kacin.
|
|
![]() |
|
Kacamiyorum esir aldilar hocam esimde bana kiziyo cocuga bisey olursa sorumli sensin diyo. Ventolini bize birakiyolar okksijen tupuyle vermek icin onu vermiyorum ama antibiyotik bi de prednol sera takiyolar. Eaki maillerde strreoid in daha kotu yapacagini yazmissini engel olamiyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118625 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Meslek hayatim boyunca; ( Hacettepede;4 sene asistanlik ve 1 sene Basasistanlik dahil)hicbir zaman, hicbir hastaya boyle bir tedavi vermek zorunda kalmadim... Bu tedaviler ile, hastaliginiz iyilesmeyecek, surumcemede kalacak ve ilaclari her kesisisinizde, gene ayni sacmaliklara maruz kalacaksiniz... Bunlardan da bir tek, hastaneler Karli cikacak... alt Forum yazilarini okuyun.
|
|
![]() |
|
Dun cikardim hocam hastaneden imza alfilar. İlac vermiyorum. Agizdan antibiyotik vereyimmi wbc 17 crp deyiksekmis
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu yas icin, WBC:17 yuksek sayilmaz, evde Grip gibi tedavi edin. SAKIN:Antibiyotik veya Astim ilaclarindan vermeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|