Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - acill hocamm
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumacill hocamm

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yusufum Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Konu: acill hocamm
    Gönderim Zamanı: 13 Haz 2009 Saat 23:30
hocam merhabalr çok kötü durumdayımm.olayı en başından anlatayaım.oğlum 25 aylık geçen pazar yani ayın 7 sinde oğlum kapıda oyun oynarken birden sağ topuğuna basmamaya başladı ve ağladı kzarıktı acile götürdük arı sokması dediler ama emin değiller tabi iğne yaptılar.ertesi gün herşe yolunda güzel yürüdü koştu oynadı.salı günü babannesine bıraktım orda düşmüşş ve sol kolunu göstererek ağlamış tekrar acile götürdük film çekildi ve temiz kırık çıkı yok.sonra yine ertesi gün güzel elini kolunu bacağını kullandı.çarşamba günü zonguldak karaelmaz üniversitesi tıp fakültesine götürdüm kollarının ikisinide kullanmak istemedi ve elletmiyoda orda 5 tüp kan aldılar ve iki kolunada tekrar filim çekildi oratapedi dr gördü herşeyi temiz.ertesi gün sabah kalktığımızda tekrar aynı hastanede başka dr a götürdük bu sefer bacaklarınıdada bi hassasiyetlik var ve yürümekte zorluk çekti o dr da bikaç kan tahlili istedi onlarda temiz.eve geldik akşama oğru tekrar ağırlaştı oğlum bu sefer kolları iyi ama bacaklarını basmıyo yürümüyo acl hemen gittik fakülteye bize artık yatış verdiler 1 gece yattık ama oğlum aşırı derecede korktu ve kastı kendi kan alınırken filim çekilirken anlatamam yani dr lardan aşırı korktu.sonra bi başka dr geldi tekrar şikayetlerimi anlattım pazar gününe kadar yani ayın 7 sine kadar oğlum ishaldi ondan kaynaklandığını söyledi ve çıktık hastaneden korkacak bir durum olmadığını söledi.şimdide ara ara yürüyo arar arar ağrısı oluyo basmı yo bazen kollarının ağrıdığını söylüyo canım çok sııkın napacağımı bilmiyorum.bu olayların olduğu gün oğlumu ve ben dişçiye gittik benim dişlerime bakılırken felaket korktu anlatamam size acaba bi korku sonrasında olumu böle şeyler beni aydınlatın yalvarırım gerekirse bişeyden şüpe ederseniz size bile gelebilirim yalvarırım yardım edinn.pazartesi tekrar istedi bizi buaradaki dr..çok uzun oldu kusura bakmayınn ne olurrrrrrr
:=
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117900
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2009 Saat 12:14
Bir hastalıktan ziyade, bana biraz "psikolojik" geldi. Zaten ciddi bir hastalık olsa idi, o kadar tetkik sonucu çıkardı. Bu hafta sonu evde geçireceğiniz için bir takip edin bakalım. Bazan geçirilen bir "Grip" den sonra böyle eklem ağrıları olabiliyor. Pazartesi kontrolden sonra neticeyi bir konuşalım...
Yukarı Dön
yusufum Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2009 Saat 14:39
ilk başta bizede psikolojik geldi ama ciddi ciddi ağrısı oluyor.yürüdüğü zaman daha iyi yani hareket halindeyken ama uykudan sonra tekrar basmak ta zorlanıyo yürüdükçe açılıyo.yarın kontrolden den sonra sizinle paylaşacam hocam ilginie teşekkür ederim
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2009 Saat 10:40
Yürüdükçe rahatlama, "Allerjik" ödemin bir özelliğidir. Bu günlerde aşırı miktarda "Fıstık ezmesi, Nutelle, Bonibon, Ayıcık şeker " yedimi?? Allerji ilaçlarınden fayda görür...
Yukarı Dön
yusufum Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2009 Saat 11:02
hocam öle bakkal ıvırzıvırlarını pek sevmeyen bi çocukk ama vücudunda bi kaşıntı oldu şimdi kaşıntısıda düzeldi.ödem derken iltihap falanmı bugün dahada iyi basması öğleden sonra tekrar gidez dr a.birde alerji testi de yapılmıştı oğluma oda temiz çıkmıştı
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2009 Saat 11:10
Bu tip allerjiler test ile filan belli olmaz.. Ödem dediğimiz, deri altında su toplaması.. Ayakkabısını giyemez mesela...
Yukarı Dön
yusufum Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2009 Saat 11:13
yok hocam öle bi şikaytemiz yok ayakkabısını rahat giyiyo acıyo da demiyo.ama ilk gün arı sokması demişlerdi o gün ayakkabı giydiremedik sağ topuğunda kızarıklık vardı ama sonra oda geçti.bugün dahada iyi
Yukarı Dön
yusufum Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2009 Saat 11:23
hocam yine ben bugün dr götürdük gayet iyi oynuyo yürüyo koşuyo hatta,dr gayet iyi olduğunu söyledi eve geldik uyuttum uykudan kalktıktan sonra yine basmamaya başladı yarım saat kadar ayakkabıda giymek istemedi bu su toplanması ödem dediğiniz nasıl hocam görünürde ayak altında bişiy yok öyle bişiy olsa önemli bişiymi.bi süre hareketten sonra normala dönüyo koşuyo bile ama uykudan kalkınca basmak istemiyo ağlıyo ne yapacağımı şaşırmış durumdayım kafamı çok takıyorum size sığındım artık ne dersiniz hocam ne yapmalıyım beni aydınlatınn
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.