Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Acill yardım lutfen(ateş)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAcill yardım lutfen(ateş)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ygt Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ygt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Acill yardım lutfen(ateş)
    Gönderim Zamanı: 07 Ara 2015 Saat 05:19

İyi geceler doktor bey. Sizi yeni buldum. Oğlum 6 gun önce 2 gün atesliydi hastaneye götürdüm üst üste 2 gün calpol verip yolladı kantahlili yapmadı.  Sonra 2. Günün aksami hastaneden geldikten sonra ateşi en son ölçüsünde 39 du. Hazırlanıp çıkıcak ken oğlum fenalık geçirdi. En yakın hastane 2 dk hastane ye gittiğimizde kendimde ymis.  Orda yapılan tahliller de cpr: 96 plt 120 çıkmış. Sonra başka hastaneye gönderdiler orda serum verdiler 1 gece yatırılarak çıktılar.  Tekrar tahlil yapmadılar.  Cuma tekrar götürdüm kan tahlili yaptırdık cpr düşmüşüm diye bu sefer doktor plt nin düşük olduğunu 85 olduğunu söyledi  bi daha kan aldırdı bu sefer 87 cikti. Bi değer daha düşük olsa korkardım ama tek plt düşük bunun sebebini bilmiyorum hematoloji gidin dedi pazartesi sabah gidicem ama delirmec üzereyim yavrum 1.5 yaşında.  Sebeplerin bakınca korkuyorum. Size resimlerine atarım sonuçların lütfen bi bakarmisin iz. Ayrıca ateşten azından ve çenesini yara çıktı.  Çok teşekkürler.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119475
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ara 2015 Saat 18:25
Tahlillerin tamamini yazabilirmisiniz?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.