|
Adetiniz kaç gün gecikince gebelik testi yaptınız? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 10111213> |
Yazar | |
enur ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Selam, umarim turkce iyi yazabilecegim , cunku kosovaliyim ...
benim adetim 5 gun gecince test yaptirdim, negatif cikti ... hamile olmaktan korkuyorum cunku henuz evli degiliz sevgilimle. bizim de bir cabamiz olmadi, ama niye adetim gecikti hic bilemiyorum... hic bir zaman gecikmemislerdi ... 14 subatta adet olmam gerekiyordu, bugun ise 21 subat ve hala olmadim ... sizce ne yapmaliyim... :(:(:( ???????? |
|
enur
|
|
![]() |
|
Ayşegül ![]() Moderatör ![]() Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 4966 |
5 gün önce yapmışsınız yine bir test yapın bir hafta da varsa zaten testte çıkar....olmadı bir kadın doğum uzmanına gidin bazen testlerde çıkmayabiliyor kan tahlilinde çıkar varsa şayet
Düzenleyen Ayşegül - 22 Şub 2011 Saat 01:34 |
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
![]() |
|
enur ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Ama testi yaptirdim 2 gun once, negatif cikti, cikinca da rahatladim azcik,
doktora henuz gitmetim, bu 2 gun icinde gitmek istiyorum, ve eger hamileysem, bebegi almak zorunda kalicam, ve cok korkuyorum, cunku ilk hamileligim olabilir...
:( :(
|
|
enur
|
|
![]() |
|
Ayşegül ![]() Moderatör ![]() Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 4966 |
kimi bayanlarda testte çıkmayabiliyor varsa... kan testi kesin sonuç verir.... eğer bebek varsa hemen bir doktora gitmenizi tavsiye ederim...aldırmak zorunda olmanız üzücü |
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
![]() |
|
peperutka ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 5690 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aldırma bence kıyamam ben ona başka bır yolu bence vardır
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kevser ![]() Moderatör ![]() Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 5082 |
Kimseyi tercihleriyle yargılayamam, hangi görüş sizin için doğrudur orasını da bilemem ama zevk için bir araya gelip de hamile kalmak ve bu bebeği aldırmak KATİLLİKTİR! yazık çok yazık... nice aileler var bir bebek sahibi olabilmek için servet harcayan... daha yazacak çok şey var ama susuyorum. Allah herkese akıl fikir versin...Belki hamile olmayabilirsiniz şu an, hamile olsaydınız da ne yapacağınız belli zaten ![]() |
|
![]() |
|
@ Kevser-Sevval sizi cok iyi anliyorum bir anne olarak bana tavsiyelerinizi verdiginiz icin...soylediginiz seyleri bende kotu oldugunu biliyorum, ama yasim cok genc.
5 dakika once yine test yaptirdim, ve yine negatif cikti, eczanede ki kiza sordum ... 2 efte once dedim disim sismisti ve antibiotik ictim , bi faydasi sizce olur mu diye ?? o da evet cok etkisi var dedi... artik bilemiyorum...
yinede sagolun
|
|
enur
|
|
![]() |
|
peperutka ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 5690 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Enur yaşım küçük diyosun bak ne güzel yaşının bilincindesin Arkadaşınla münasebetlerınde
Çok dıkkatlı ol böylece ne sen nede bir başkası üzülür
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 10111213> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|