Hocam size farklı bi konuda soru sormak istiyorum.Küçüklükten bu yana ağız içerisinde küçük aftlar çıkardı,bu zamanla gitgide çoğaldı(kontrole gidiyorum,behçet belirtileri yok).şu an 27 yaşındayım..önceden iğne ucu kadar çıkıp daha çabuk geçerken,bu özellikle son yıllarda aynı anda 4-5 adet çıkmaya ve boyutları çok büyümeye başladı,dayanılmaz bir hal alıyor..sınıfımdaki öğrencilerime de bakıyorum ve çevremdeki insanların da bir çoğunda aynı sorun var,ne kadar araştırdıysam bi sonuca ulaşamadım...ne ilaç tepki veriyor,ne de başka birşey.sadece son 2 ay şunu farkettim,yaklaşık 1 yıldır hiç durmadan çıkıyordu,son 2 ay birden kesildi ve 2 ay boyunca hiç çıkmadı,çıkacak gibi olduğunda da vücudun direndiğini hissettim..
bu sürede değişen tek şey kullandığımız tuz oldu,öğütülmemiş salamura tuz kullandık (bilinçli değildi,vardı bitsin diye)...ama sonrasında dudağımı 5-6 kez ısırınca maalesef tekrarladı,ama yine de vücudun direndiğini hissediyorum..tuz ile alakalı bir bağlantı varmı acaba,bu hastalığa çözüm olablecek bir yönü varmıdır..
konuyla ilgili bilgi verebilirmisiniz