|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tuna77 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kas 2016 Saat 22:50 |
23/02/2014 doğumlu oglumuz 15 lg boy 97 cm dogum kılosu 3,500 gr boy 53 cm Pazartçesi aniden 39 derece ateşi çıktı. Çok halsizdi huysuzdu sizden öğrendiğimize göre ilaçsız atlatırız diye bekledim.Ama çok huzursuzlandı ateşte düşmedi evde parol şurup vardı bir ölçek verdim.biraz toparladı ama ara ara ateş 39- 39,5 oldu ilaç vermedim.Sabah ağzının heryeri aft dolmuştu ağzında çok ağır kötü koku vardı halada var.Aft üst dudak arasında 5 tane var alt dudak dil çevresi dulukları boğazı inanamadım heryerini sarmıştı. Dr götürdük kan tahlili yapmadan ateşten olmuş diye aftoral diye bi sprey vermiş.ara ara ateş çıkmaya devam etti ağızdaki koku ağrı arttıkça arttı. bu astane çıkışı şu ilaçları yazdı dr. azeltin-tanflex-gliserin novacaine pedifen bunları kullanmalımıyız. Ne yapalım kadir bey AYRICA SUPRAVİT VİTAMİN VERMİŞ HASTALIĞI DÜZELİNCE KULLANIN DEMİŞ SUPRAVİTİ KULLANALIMMI
http://hizliresim.com/MoYANM
|
|
77
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece tuzlu su ile agiz calkalayin.
Antibiyotik kullanmayin. Vitaminler hicbir ise yaramazlar. "Gliserin-Novalgin"; agri icin faydali olabilir. |
|
![]() |
|
tuna77 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey bu sabahtan diş etleri daha çok şişmiş dişleri içe gömülmüş o kadar çok şişmiş dudakları dıştan da çatlamış ne sürelim çok halsiz ağız kokusu devam ediyor bu nedir beyden olmuştur
|
|
77
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir cins Spiroket denilen bakteriler sebep olur.
Bir de; Herpangina denilen bir turu vardir (viruslerle olur) ve ne yaparsaniz yapin; 1 hafta surer... Gliserin-Novalgin karismini surun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Kas 2016 Saat 02:36 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|