|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Şub 2017 Saat 00:10 |
Hocam hayırlı akşamlar. Kızımın ağız kenarlarında bu şekilde bir iki gündür kızarıklık var. Nedir acaba. Bir de konudan alakasız belki ama arada bir anne gözüm tam açılmıyor diyor. Ama görüntüde açık bi tuhaflik görünmüyor. Tam açamıyorum beni rahatsız ediyor diyor. Yaş 4.5 Acaba ne olabilir. Ilgi çekmek için yapıyor olabilir mi bir rahatsızlık belirtisi mi |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok yaladigi icin, deri tahris olmus ve kurumus.. Deri kuruyunca, yalama hissi doguyor, yalayinca cilt kuruyor ve bu sekilde kisir dongu devam edip durur.. Gunde; 2x1 Hipocort krem surun, 2-3 gunde duzelir.
|
|
![]() |
|
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet hocam bu aralar biraz yalayarak ıslatmaya çalışıyor. Başta öyle zannetmistim bende ama yanaklara doğru yayılmaya başlayınca sormak istedim.
Bi de gözüyle ilgili birşey sormuştum hocam. Rica etsem ona da veba verebilir misiniz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben resimden gozunde bir sey goremedim.. Takip edin, gerekirse, bir Goz doktoru gorsun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|