Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ağız kokusu ve bal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumağız kokusu ve bal

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ecrinnur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 22 Şub 2009
Konum: İZMİR
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 46
Mesajın Direkt Linki Konu: ağız kokusu ve bal
    Gönderim Zamanı: 21 Nis 2009 Saat 12:51
Doktor bey; üç dört gündür kızımın ağzı kokuyor.üşütmüş olabileceğini düşünüyorum.ateşi burun akıntısı yok ama sabah uyandığında özellikle günde üç dört kez kesik kesik öksürüyor.herhangi birşey kullanmamıza gerek var mı?
 birde bir yaşına kadar bal verilmezdiye bilyordum ama siz soğuk algınlığı için limonlu bal demiştiniz.bende emziği tutması çin(/uyumasını kolaylaştırıyor)ucuna çok çok az bal koyuyorum bir sakıncası var mı acaba?

çok çok teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2009 Saat 10:33
Bir doktorun görmesi iyi olur, öksürük ve ateş ile birlikte ağız kokusu olması, antibiyotik kullanmayı gerektirebilecek bir boğaz enfeksiyonu işareti olabilir. Emziği tutması için bal kullanmanız çok uygun değil, ilerde diş çürüklerine yol açabilirsiniz. Öksürükte kullanabilirsiniz.
Yukarı Dön
evcil Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 16 Nis 2008
Konum: Nevşehir
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 43
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2009 Saat 12:07

Doktor bey ; aynı şey benimde başımda ancak ben diş cıkarıyor diye agzıkokuyor sanıyorum.Ama bizde öksürük yok, cok hafif ateşi var oglum 16 aylık azı dişlerinin 4. yü cıkarıyor.köpek dişleride hafif kabarmaya başladı. nedeni diş olabilirmi?

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2009 Saat 12:56
Diş çıkarken, İSHAL, AĞIZ SUYU, ATEŞ, HUZURSUZLUK, AĞIZ KOKUSU, NEZLE, ELİNİ EMME, olmaz. Bunların tümü hurafedir...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.