evet hocam benım de ılk aklıma gelen ve benı ıkna edecek yer hacettepe'ydı, saglam cocuga sosyal pedıatrı polıklınıgı bakıyormus ama yazık kı sabah 6da gelıp sıra yazmak gerekıyormus,cok ılkel, hala bı randevu sıstemı gelısmemıs yazık kı. ben de hacettepe mezunu bı doktora gttım medıcana'da. ıstanbulda da yerı var,ıyı bı hastane ımajı var gozumde dıye doktorlarına guvenebılecegımı dusundum.
dedıgınız gıbı bı bogaz akıntısı var agız kokusunun sebebı bu ama henuz antıbıyotık gerektırmıyor dedı hocam.
boyu 78 kılo 10.100gr dıger tum gelısımler normal,mutlu bı bebek.kılosuyla ılgılı bı arastırma yapılmasına gerek var mı sızce hocam ,cok hareketlı ve alması gereken besınlerı proteın,karbonhdrat vs gerektıgı kadar verebılıyorum. meyve yemıyor ama kavanoz meyve veryorum. hatta bu ay cocugu cok sut yogurt vs yerse kemıklerı erken gelısır buyumesı durur dedıler ama bu dogru mu?sızce vıtamın takvıyesı yapmalı mıyım? bır de sucıcegı asısı varmıs ozel ama bana soylenmedı,yaptıranlar agır atlattıgını soyluyorlar,sızce yaptırmalı mıym? cok soru sordum lutfen kusura bakmayın