Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
aslıbebek
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 151
|
Konu: ağızda koku enfeksiyon mu? Gönderim Zamanı: 12 Şub 2014 Saat 16:31 |
hocam merhabalar sorular sorunlar bitmiyor malesef ama iyiki siz varsınız yoksa işimiz çok zordu , hocam kızım 8,5 aylık bugün ağzında bir koku hissettim ve çok fazla tükürük salya çıkarıyor hala hiç diş çıkarmadı bu arada , genel durumu iyi ateş öksürük yok ama dediğim gibi bugün farkettim acaba bir enfeksiyon başlangıcımı hocam ? doktora götürüp antibiyotik yükletmesi yapmak istemiyorum hocam
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 118694
|
Gönderim Zamanı: 12 Şub 2014 Saat 20:06 |
ATES olmadigi surece, agiz kokusunun bir onemi yoktur. Zaten ilk 1 yas icinde, anne karninda iken alinan antikorlar sayesinde, Antibiyotik gerekecek hastaliklar, son derecede nadirdir. Takip edin.
|
 |
aslıbebek
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 12 Şub 2014 Saat 21:04 |
anladım hocam peki bu koku neden kaynaklanabilir ? etraftakiler diş çıkarmadığı için oluyodur diyorlar ama ben bir bağlantı kuramadım hocam
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 12 Şub 2014 Saat 23:12 |
Disle alakasi yok.. SAKIN, etrafinizdaki insanlari dikkate almayin... Bizde herkez doktor gecinir...
Agzi acik uyayan cocuklarda, buharlasma sonucu tukruk koyulasir ve koku yapar...
Goruyorsunuz degilmi, NASIL DA DESTEKSIZ UYDURUYORLAR...
|
 |
aslıbebek
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 13 Şub 2014 Saat 06:23 |
evet hocam hatta ilaç tavsiye edenler bile oldu çıkmaysn dişler içeri iltihap yapıyormuş vb gibi cahil cahil söylemler Allaha şükür siz varsınız iyi ki sizi tanıdık böylece gülüp geçiyorum bunlara çünkü herkes yeni anneleri endişelendirmeyi çok seviyor :((
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 13 Şub 2014 Saat 07:48 |
O yuzden diyorum ya!!! Universite Prof. larina bile guvenmeyin, onlarin aptalliklarini; "Down sendromu" ile ilgili makalemde anlattim, okuyun, ibret alin...
|
 |