|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
barmet ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2014 Konum: ANNE Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ara 2014 Saat 19:55 |
merhaba
oğlum 2008 haziran doğumlu yaz kış hasta olsun olmasın sürekli ağzından nefes alıyor burnunu hiç kullanamıyor. kulak burun doktoru kamera ile baktı küçük bir geniz eti var önemsiz,burun i,çinde küçük kemik düzensizlikleri var 18 yaşından sonra dilerseniz düzelttirirsiniz( görüntüde bir problem yok),bademcikler çok iri ama sık hastalanma olmadığıiçin sorun yok, özetle burundan nefes almasına bir engel yok tamamen alerjik dedi.
tedavi olarak 3 ay deloday şurup,singulaır tablet,nasonex sprey kullanmamazı istedi sizce bu tedavi uygunmu sonuç alırmıyız yoksa boşu boşuna ilaç kullanmaışmı oluruz. eşimdede zeytin poleni alerjisi var ve alerjenlerin yoğun olduğubir yerde marmariste yaşıyoruz. ne kadar alerjenlerden korunmaya çalışsakta olmuyor.
ayrıca bugun ortodonti doktoruna götürdüm 3 süt dişi düştü ama yerine 2 diş geldi ve 3. ye hiç yer yok. hatta 1 taneside hafif yan geldi.(eşim tarafında ailede de ciddi diş problemleri olmuş.) tel veya damaklıkla çözülemeyeceğını bunu söyleyecek doktorlara inanmamaız gerektiğini diş çekimli hasta olacağını ve 9 yaş civarı değerlendirilip bu tedaviye başlanabileceğini söyledi. bu süreçte 8 ayda bir kontrole gitmemizi önerdi. bunun yanında ağız solunumu sorununu acilen çözmemiz gerektiğini söyledi.
yaşadığım yerde iyi bilinen doktorlar sayesinde 5 aylıkken antibiyotik iğnelerle tanışan oğlum 3 ,5 yaşına kadar astım bronşit akciğer enfeksiyonu teşhisleriyle antibiyotik iğnelerle nebulizatörlerle yaşadı . 3 sene önce sizi tanıdım ve bir daha 1 kez kulak ağrısı dışında ilaç kullanmadım. bu konudada sizden gelen doğrultuda hareket edeceğim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; O tuzaga dusmeyin!!!! SAKIN: O ilaclarin hicbirini vermeyin.
Allah askina, Araligin 20si, bu ayda hangi Pollen mevcut??? Sizin orada bu saatte agaclar cicekmi aciyor??? SAKIN: Discilerden uzak durun, ELLETMEYIN... Yoksa bir daha discilerden cikamazsiniz... Hele bir 20 yasina gelsin, cenesi eriskin olculerine ulassin, ondan sonra bir sey kalmissa onun tedavisi yapilir... Gec kalma diye bir sey YOK... O ne anasinin gozu, uyanik disci imis!!!! SAKIN ha, semtine bile ugramayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Ara 2014 Saat 01:10 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|