Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - AGLAMA
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAGLAMA

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
KRC Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 22
Mesajın Direkt Linki Konu: AGLAMA
    Gönderim Zamanı: 01 Mar 2010 Saat 18:20
DR bey kızım 10 aylık ne gece nede gündüz uyuyor sürekli aglıyo sırt üstü yatmak istemiyor uykuya dalıncada sürekli dönüyor yarım saatde bır ayaktayım   dr götürdüm kulakta sorun yok tit kab yapıldı

dansıte 1025
ph 5
keton +
nitrit -
10-15 lökosit görüldü
kab :üreme yok
sizden bildigim kadarıyla nitrit negatifse korkmayın
dr muz buna ragmen supraks başladı 10 gün kullanın usg istedi benim piskolojim bozuldu iyice dogdugundan beri böyle gündüz 2 saatuyuyodu oda yok artık sizi iyi görmüyorum diyerek fenotral 3 gün kullanın dedi yine uyumadı 

yardımcı olursanız sevinirim

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118117
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2010 Saat 16:33
Ne US'a, nede antibiyotiğe gerek var ama, bu doktorları anlamak da imkansız... Aşırı yediriyorsanız da benzer şikayetler olabiliyor.. Son aylardaki kilo alışı fazlamı???
Yukarı Dön
KRC Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2010 Saat 22:36

dr bey son 3 ayda 700 gr almış gece gündüz ayakta gözler şiş  o aglıyo ben aglıyorum dogdugundan beri uyku sorunumuz var ankarada ikamet ediyorum gitmedigimiz dr kalmadı atarax10 gün kullanın düzene girer girmedi. En son pr.nejat akar götürdüm oda kab üreme olmamasına ragmen supraks 10 gün kullanın usg gelin kendim laborantım kime güvenecegiz iyiki varsınız size inanın çok güveniyorum yardımlarınızı esirgemediginiz içn çok teşekkür ederim ben nasıl bir yol izlemeliyim uyku sorunu nasıl çözülür

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2010 Saat 11:57
Taktılar  İYE nuna.. Bunlar herhalde "Kargadan" başka kuş bilmiyorlar... Tahlilde "Dansite " aşırı yüksek, biraz su içirin, aklıma "böbrek taşı" geliyor ama, taş olsa kucağınıza aldığınızda da susmaz. Bol su içirin, sakın o antibiyotikleri vermeyin... Sonucu yarın konuşalım..
Yukarı Dön
KRC Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2010 Saat 10:44
merhabalar dr bey  gün boyunca su  içirdim gecede yine uyumadık 10 dk ara ile dolandık durduk evin içinde ne yapmalıyım tırtıl gıbı kıvranıyo kucagımda 3 aydır böyle daha öncede yazmıstım ne yapmalıyım  çok teşekkür ederim
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2010 Saat 10:53
Böbrek taşı olabilir. Tekrar bir doktora danışın.
Yukarı Dön
KRC Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2010 Saat 11:13
dr bey çok teşekkür ederim yardımlarınız için  ayın 14 usg miz var çektireyim siz başka tetkik istermisiniz size getirmeye karar verdim . supraks kullanayımmı Ankarada dr dr gezinmekten usandım kızım karacayı sizinle büyütdüm çok minnettarım size en kısa sürede görüşmek üzere
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2010 Saat 11:18
Bir an evvel US çektirin, bu arada rahat ettirmek için, 3x1 ölçek, "Novalgin" verin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.