|
Ağrı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emineaselalp ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağu 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emineaselalp
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haz 2025 Saat 22:28 |
Hocam 29 yaşında iki çocuk annesiyim Salı günü halsizlik başladı baş ağrısı eşlik etti perşembe doktora gittim kulak arkası lenfte şişti Amoklavin antibiyotik verdi cumartesi vücudum kıpkırmızı oldu araştırma hastanesine gittim kan almadan alerji iğnesi vurup eve gönderildim bugün çocuklarla yarım saat yürüdüm akşam yine bacakta kaşıntı diz bacak ağrısı üşüme ve titreme geldi ne yapmalıyım çaresiz kaldım ayak bileklerim çok ağrıyor
Düzenleyen Emineaselalp - 01 Haz 2025 Saat 22:29 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116971 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Diliniz pembe ise; asla antibiyotik gerekmez..
2- Bu yaşta; "Akut Eklem Romatizması" OLMAZ!! 3- Zaten, olsa idi, ilk antibiyotik dozu alındıktan 12 saat sonra hiçbir şikayetiniz kalmazdı! 4- Viral bir hastalık olan "Kızamıkcık" geçiriyor olabilirsiniz. Tedavi gerekmez, kendiliğinden geçer. EĞER; çocukluğunuzda, KKK aşısı yapıldı ise, Kızamıkçık değildir. 5- Still Hastalığı olabilir. Ağrı için, Dolven veya İbufen (veya benzeri) ilacı günde:3x1 alın. Bulaşıcı hastalık değildir. Vücudun bağışıklık sisteminin hatalı çalışması ile olur. Devam ederse, doğru dürüst bir Dahiliye doktoru görsün.
|
|
![]() |
|
Emineaselalp ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağu 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emineaselalp
https://hizliresim.com/9rgwof5
Hocam kan sonucum döküntülerim alerji iğnesinden sonra geçti
Düzenleyen Emineaselalp - 18 Saat 23 Dakika önce Saat 19:12 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116971 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kan tablosu, geçirilmiş "Viral enfeksiyonu" gösteriyor.
Viral bir hastalık geçirmişsiniz, iğneyi boş yere oldunuz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|