|
Ağrılar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kas 2022 Saat 19:47 |
Hocam oğlum 10 yaşında son 1 aydır heryeri ağrıyor bugünde sırtım diye başladı kol üst omuzları ve bacakta kasıklarımda ağrılar varmış kilosu 63 .sabahta yorgun kalkiyo hocam tehlikeli bir durum varmıdır tahlil yaptiralimmi hareket edemiyorum nerdeyse bel sırt ağrısından diyor nazlı bir çocukta değildir.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Covid geciriyor olabilir. Tahlil yaptirin.
|
|
![]() |
|
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ama ağrı dışında başka bişey yokki ne boğazlarına ne burnunda grip nezle hicbisey yok.hocam kanser filan değildir degilmi.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Covid olabilecegine inanmiyorsunuz da, kanser olabilecegine mi inaniyorsunuz?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam haklısınız size yazdıktan iki saat sonra ateşi çıkmaya başladı gece boyu ateşten yandı.heryerim tüm kemiklerim ağrıyo demeye başladı.tesekkur ederim hocam.covit olmasına bukadar sevineceğim düşünmezdim.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|