Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ah kulakkk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAh kulakkk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
oğuzkaan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 55
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı oğuzkaan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ah kulakkk
    Gönderim Zamanı: 17 Tem 2016 Saat 22:24
Hocam merhabalar.kızım 5 yaşında. İki senedir yazın kulak problemi yaşıyoruz.hep illiadin kullanarak atlattık.dr a sadece teşhis için gittik verdikleri reçeteleri de çöpe attık.bir ay önce tatil dönüşü yine kulak ağrısı oldu ve ardından sıvı gelmeye başladı. Dr a gittim kulak zarı delinmiş midir diye bir sürü ilaç yazdı. Kulak zarında delik yok dedi. Ben de illiadin kullandım ağrısı olduğunda dolven verdim. İki hafta önce yine kulak ağrısı başladı yine 3 gün illiadin kullandım. Ara verdim tekrar kullandım. Ama şu anda kulak ağrısı devam ediyor. Kıyafet değiştirirken veya yanlışlıkla elimiz değse ağlıyor.ne yapmalıyım.?bactrim kullansam mı?yoksa başka bir problem mi var bilemedim.
Bir de sürekli sanki boğazında birşey varmış ta onu temizler gibi ses çıkarıyor. Tabi o sesi tarif edemiyorum şu an ama..genelde boğaz temizleme hareketi gibi. Tik gibi oldu. Uyarınca elimde değil diyor. Çok üstünde durmamaya çalışıyorum.Bu ne olabilir acaba bir kbb uzmanı var mı gösterebileceğim.teşekkürler
Saygılar
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118680
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Tem 2016 Saat 05:24
Istanbulda, Bagdat Cadd.sinde; Dr Mehmet Ali Sehitoglu var.
Yukarı Dön
oğuzkaan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı oğuzkaan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Tem 2016 Saat 17:44
Tekrar merhaba hocam 
Mehmet ali bey e muayene oldu kızım bugün.otit değil kulak zarında da problem yokmuş.kulak yolunda enfeksiyon var dedi ve biraz temizledi orayı.Klamoks şurup,ciloxan damla ve maxidex damla verdi.kulaktan damlatılacak dedi.ilaçları kullanayım mı bilemedim.şu anda hiçbir ilaç kullanmadan sizden haber bekliyorum.Teşekkürler şimdiden
Yukarı Dön
oğuzkaan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı oğuzkaan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Tem 2016 Saat 19:34
Hocam ilaçları henüz kullanmadım.şu an ağrısı yok.mehmet ali bey hiç ilaç kullanmadığımız için bu ilaçları da kullanmamazlık etmeyin dedi ama.biz de en son söz sizinki geçerli..ne yapayım?bu akşam yazlığa gidiyoruz herhangi bişey yapmalı mıyım 
Sevgiler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118680
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Tem 2016 Saat 19:58
Ilaclari yaninizda goturun..
Agri olursa, kullanin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.