|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oğuzkaan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Tem 2016 Saat 22:24 |
Hocam merhabalar.kızım 5 yaşında. İki senedir yazın kulak problemi yaşıyoruz.hep illiadin kullanarak atlattık.dr a sadece teşhis için gittik verdikleri reçeteleri de çöpe attık.bir ay önce tatil dönüşü yine kulak ağrısı oldu ve ardından sıvı gelmeye başladı. Dr a gittim kulak zarı delinmiş midir diye bir sürü ilaç yazdı. Kulak zarında delik yok dedi. Ben de illiadin kullandım ağrısı olduğunda dolven verdim. İki hafta önce yine kulak ağrısı başladı yine 3 gün illiadin kullandım. Ara verdim tekrar kullandım. Ama şu anda kulak ağrısı devam ediyor. Kıyafet değiştirirken veya yanlışlıkla elimiz değse ağlıyor.ne yapmalıyım.?bactrim kullansam mı?yoksa başka bir problem mi var bilemedim.
Bir de sürekli sanki boğazında birşey varmış ta onu temizler gibi ses çıkarıyor. Tabi o sesi tarif edemiyorum şu an ama..genelde boğaz temizleme hareketi gibi. Tik gibi oldu. Uyarınca elimde değil diyor. Çok üstünde durmamaya çalışıyorum.Bu ne olabilir acaba bir kbb uzmanı var mı gösterebileceğim.teşekkürler Saygılar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Istanbulda, Bagdat Cadd.sinde; Dr Mehmet Ali Sehitoglu var.
|
|
![]() |
|
oğuzkaan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekrar merhaba hocam
Mehmet ali bey e muayene oldu kızım bugün.otit değil kulak zarında da problem yokmuş.kulak yolunda enfeksiyon var dedi ve biraz temizledi orayı.Klamoks şurup,ciloxan damla ve maxidex damla verdi.kulaktan damlatılacak dedi.ilaçları kullanayım mı bilemedim.şu anda hiçbir ilaç kullanmadan sizden haber bekliyorum.Teşekkürler şimdiden
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ilaçları henüz kullanmadım.şu an ağrısı yok.mehmet ali bey hiç ilaç kullanmadığımız için bu ilaçları da kullanmamazlık etmeyin dedi ama.biz de en son söz sizinki geçerli..ne yapayım?bu akşam yazlığa gidiyoruz herhangi bişey yapmalı mıyım
Sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilaclari yaninizda goturun.. Agri olursa, kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|