Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ah öksürük...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumah öksürük...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118645
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2009 Saat 10:12
Anlattığınız durum, yuva çocuklarında görülen bir durumdur, çocuk devamlı enfeksiyon kaptığından, sanki hiç iyileşmiyormuş gibi olur. Hastalığın başlangıcında burundaki akıntı, "su gibi" dir, iyileşirken koyulaşır, "bally" gibi olur.Arkadan tekrar su gibi akıntı gelirse, yenisi başlıyor demektir.. Tabii aynı husus evde kalan ama evde abisi/ablası olan çocuklardada görülür, 2 sene (2 kış daha doğrusu) çekeceksiniz.
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 11988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2009 Saat 10:18
evet abisi var 10 yaşında ama Kadir bey abimiz hiç hasta olmuyor biliyor musunuz ve kısa kolluyla filan geziyor çocuk maşallah çok iyi ama küçük çok mızmız hiç düzelmiyor doğduğundan beriCryCry ilaç vermek istemiyorum artık antibiyotik kullanımı çok fazla oldu çocuğun

aibinin kendi hasta olmadan okuldaki mikrobu eve taşıması gibi bir şey mümkün mü bilmiyorum ConfusedConfused 

burun akıntısı maalesef hep su gibi takip ediyorum düzelir gibi oluyor ertesi gün yine aynı ConfusedConfused bu kadar çok öksürmenin ve hırıltının ciğerlerine bir zararı olur mu?

dediklerinizden anladığım  2 sene daha bu şekilde hastalanacağız Confused

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118645
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2009 Saat 11:14
Abi de o yaşlarda iken bu devreyi geçirip, bağışık hale geldi, ufaklıkta gelecek merak etmeyin..Abide hafif seyirli bir hastalık, kardeşinde ağır hastalık yapabilir. Biraz sabırlı olun..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.