|
Akciğer filmi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 91011 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 99508 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gayet basit! Astım, hayat boyu sürer! NİYE, erişkin Astım hastası kadar çocuk Astım hastası yok??
Astım teşhisi konulanların buyuk kısmı yanliş teşhis. Parfüm, duman, gibi irrite edici gazlar bu tip reaksiyonlar yaratabilirler, bunlar önemli değildir, çocuk çok sıkıştığında kullanın. |
|
![]() |
|
Zeynep33 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mar 2021 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Puanlar: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu durumda kızım astım değil mi Dr bey? Ne anlamaliym dediğinizden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 99508 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Değil. Astım olduğunda; rahat nefes alınır, sıkıntılı ve daha uzun sürede nefes verilir.
|
|
![]() |
|
Zeynep33 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mar 2021 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Puanlar: 79 |
Anladım dr bey bizde sıkıntılı solunum yok daha farklı şeyler var teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Türkiye'de konulan Astım teşhislerinin %90'ı yanlıştır!!!
|
|
![]() |
|
Haklısınız Dr bey biz de astımlı görmedigimiz için etrafda Dr ne dese inanıyoruz mecbur
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 91011 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|