|
Akciğer filmi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Fdmrcn
Üye
Kayıt Tarihi: 07 May 2024 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Akciğer filmiGönderim Zamanı: 6 Saat 56 Dakika önce Saat 14:32 |
|
https://hizliresim.com/clgi711
Hocam merhabalar. 3.5 yaşında erkek çocuk 6 aydır geçmeyen bir öksürüğü var ara ara artıp azalıyor ama geçmiyor bugün film çekildi doktor çok dolu ciğerleri dedi ama sizin değerlendirmenizi istedim. Kulağa tüp takılacak geniz eti büyük demişler 3 kez antibiyotik kullanmış ama henüz düzelmemis
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 3 Saat 12 Dakika önce Saat 18:16 |
|
1- Akciğer Röntgeni tertemiz! Hiçbir şey YOK! Resmen aileyi dolandırıyorlar!
2- Bu puşt doktorlar, hiç; Grip tanısı koymuşlat mı? Asla koymazlar!!! Ya astım derler, ya da Zatürre. Sakın bu puştlara kanmasınlar, yazılarımı okusunlar. 3- SAKIN kulağa "tüp" filan taktırmasınlar. Meslek hayatım boyunca hiçbir hastama tük taktırma gereği olmadı. Kulak ağrısı olduğunda, sadece İliadin DAMLA anlattığım şekilde kullansınlar. Geniz eti; isterlerse 100 kere antibiyotik kullansınlar, küçülmez. Bunlar tipik şarlatan doktor laflarıdır. Bu siteye girsinler VE: - Yazarlar kısmından: "Kulağında sıvı var" ve "Kulak zarı kızarık" yazılarımı okusunlar. - Forum kısmından: "Teşekkür ve 1 senelik tecrübelerim" ve "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazılarımı okusunlar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 3 Saat 12 Dakika önce Saat 18:16 |
|
![]() |
|
Fdmrcn
Üye
Kayıt Tarihi: 07 May 2024 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Dakika önce Saat 21:02 |
|
Anladım hocam peki 5 gün iliadin kullandiktan sonra kulağında sarı bir akıntı olmuş şu an bir ağrısı yok ama kulak akıntısı tehlikeli mıdır
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|