Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Eğlence / Hobi / Sanat > Burçlar ve Astroloji > Akrep
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - AKREP BURCUNUN ÖZELLİKLERİ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

AKREP BURCUNUN ÖZELLİKLERİ

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 11 Oca 2008
Konum: Alperim canımmm
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9316
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hülya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: AKREP BURCUNUN ÖZELLİKLERİ
    Gönderim Zamanı: 07 Oca 2010 Saat 12:26
Yenilenme ve dönüşüm gücü, metamorfoz, şifa, derine inen, araştıran, keskin, erotik, seksi, çekici, güçlü, karmaşık, duygusal, gizemli, ketum, derin, önsezili, yıkıcı, zalim, şiddete meyilli, iğneleyici, saplantılı, sabit fikirli, aşırıya kaçan, şehvetli, tutkulu, kıskanç, sahiplenici, küsen, intikamcı, kinci, acımasız, hilekar, güvenilmez, paranoyak, kuşkucu, duygularını bastıran.

Akrep su elementi ve sabit niteliktir. Su elementi olduğu için çok duygusaldır ancak derin duygularını kontrol altına almaya ve gizlemeye çalışır. Sabit nitelik taşıdığı için de inatçıdır ve yaptığından asla vazgeçmez; onun fikrini değiştirmeniz nerede ise imkansızdır. Yine bu aynı özelliğinden dolayı sevdiklerine çok bağlıdır.


Kontrol etme arzusu yüzünden kıskanç ve sahiplenici olabilir. Kıskançlık Akrep insanının elinde olmayan bir duygudur. Güçlü, yoğun duygulara sahiptir ve tutkularından dolayı çok büyüleyici olabilir. Akrep burcunu delici bakışlarından hemen tanıyabilirsiniz; bakışları doğrudan insanın içine işler. Yaşama gücü kadar fiziksel gücü de kuvvetlidir. Akrep insanının içinde büyük bir enerji kaynağı olduğunu hissedebilirsiniz.

Hiçbir derdi yokmuş gibi sakin dursa da, aslında içinde fırtınalar kopar. Gizemli bir yapısı vardır ve kendisi hakkında ipucu vermez. Zodyak'ın en ketum burcudur. Oldukça ince düşüncelidir ve aslında çok şüpheci olmasına rağmen bu duygularını da belli etmez. Tam onu tanıdığınızı sandığınız bir anda, henüz hiçbir şey bilmediğinizi anlamanıza neden olacak bir davranışta bulunabilir. Onunla kırk yıldır evli olsanız bile, sadece onun görmenize izin verdiği yanlarını görebilirsiniz. Her zaman kendisine sakladığı, sizin asla göremeyeceğiniz ve dokunamayacağınız bazı şeyler olacaktır.

Akrep insanı hakkında emin olacağınız tek şey onun sevdiği şeyleri tam sevdiği, sevmediklerini ise hiç sevmediğidir. Sevgisi de nefreti de aşırıya kaçabilir. Onun için her şey ya siyah, ya da beyazdır. Ortası yoktur. İlkesi, ya hep ya da hiçtir. Akrep insanı iyiyken çok iyi, kötüyken korkunç olabilir. Onu sevebilirsiniz ya da ondan nefret edebilirsiniz, ama ona karşı asla kayıtsız kalamazsınız. Her zaman uç noktalarda dolaşır, hiçbir şeyi yarım bırakmaz tam yaşar. Her an patlamaya hazır bir yanardağ gibidir. Zaman zaman her şeyi yıkıp sıfırdan başlayabilir. Tipik bir Akrep burcunun yaşamında üç bölüm olduğu söylenir. En önemli özelliği kendi içinde ve başkalarında dönüşüm yaratma ve yeniden başlama gücüne sahip olmasıdır.

Akrep burcu cinsellik, ölüm ve yenilenme burcudur. Cinsellik yaşamının bir parçasıdır. Oldukça ihtiraslıdır ve sadece aşkta değil her konuda tutkuludur. Duyguları güçlü ve derindir ancak cinsel yaşamı doyurucu değilse bu açığı kapatmakta zorlanır ve arayış içine girer. Gerçekten severse ömür boyu bağlanabilir. Sevdiği insanın çok dürüst olması gerekir. Karşısındakine güvenebileceğinden gerçekten emin olduktan sonra onu bütün kalbi ile sever ama en küçük bir hata bile onu çileden çıkarabilir. Üzüleceğini ve pişman olacağını bile bile sevdiğini yaralayabilir.


Akrep duygularında yanılmaz. İçine doğanlar genellikle doğrudur. Sezgileri çok güçlüdür; sadece gözle görüneni değil, yüzeyin altındaki gerçekleri de hissederek bulmaya çalışır. Kafası çok çalışır, olayları en küçük detaylarına kadar inceler ve sezgisini de işin içine katarak en doğru kararları verir. Onu kandırmak zordur.
 
ALINTI


Düzenleyen hülya - 07 Oca 2010 Saat 12:27
Yukarı Dön
cokomel Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009
Konum: HAYATIMINGÜNEŞİ
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1684
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cokomel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2010 Saat 14:09
teşekkür ederiz paylaşımın için Hülyacım
yıkıcı, zalim, şiddete meyilli, iğneleyici, saplantılı, sabit fikirli, aşırıya kaçan,  küsen, intikamcı, kinci, acımasız, hilekar, güvenilmez, paranoyak, kuşkucu.ConfusedConfusedConfused
 ama bunları hiç sevmedim ben yaaaa
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 11 Oca 2008
Konum: Alperim canımmm
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9316
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hülya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2010 Saat 14:35
Orjinalini yazan: cokomel cokomel Yazdı:

teşekkür ederiz paylaşımın için Hülyacım
yıkıcı, zalim, şiddete meyilli, iğneleyici, saplantılı, sabit fikirli, aşırıya kaçan,  küsen, intikamcı, kinci, acımasız, hilekar, güvenilmez, paranoyak, kuşkucu.ConfusedConfusedConfused
 ama bunları hiç sevmedim ben yaaaa
 
Emel illa bu kötü özellikler olacak diye birşey yok kuzularımızda
 
bak bu özelliklerden alırlar inşallah
 
Akrep duygularında yanılmaz. İçine doğanlar genellikle doğrudur. Sezgileri çok güçlüdür; sadece gözle görüneni değil, yüzeyin altındaki gerçekleri de hissederek bulmaya çalışır. Kafası çok çalışır, olayları en küçük detaylarına kadar inceler ve sezgisini de işin içine katarak en doğru kararları verir. Onu kandırmak zordur.
Yukarı Dön
Ayşegül Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))

Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009
Konum: o şimdi okulda
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9243
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ayşegül Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kas 2010 Saat 00:13

Akrep burcu kadını

Akrep kızının derin, gizemli bir güzelliği vardır. O mıknatıs gibi çekici, gururlu ve güvenlidir. Ama Oïnun gizli bir pişmanlığı vardır. Erkek olarak doğmamıştır. Bu açıklamayı yapan Akrep kızlarının sıcaklığını neredeyse buradan hissedilebilir. Dünyada yaşayan bir tek Akrep kızı yoktur ki, tam anlamıyla kadın olmadığını düşünmesin.

Eğer bir Akrep kızına aşıksanız, neden söz edildiğine siz de akıl erdirememişsinizdir. Bu kız kesinlikle yeterince büyüleyici ve son derece baştan çıkarıcıdır. Akrep kızı mavi botlarıyla pembe botlarını birbirinden ayırtetmeyi öğrendiği anda, pembe botları giymeyi tercih edecektir. Çünkü bu durumu en iyi şekilde değerlendirmeyi çok iyi bilir. Ancak pembe onun doğal rengi değildir. Onun doğal yapısının rengi koyu kestane veya koyu şarap rengidir ki hiçbiri kadınca renkler değildir. Bununla birlikte, şunuda kabul etmek gerekir ki, O size bunların kadınca olduğunu düşündürebilir.

Akrep kadınları, sevgili, eş ve anne rollerini üstlendikten sonra bu rollerin içine sıkışıp kalan hemcinslerine karşı küçük gören bir nefret duyarlar. Akrep kızı kadınlık görevini kusursuz bir şekilde yürütürken karşısındakine hükmetme arzusunu kontrol altında tutacaktır.




Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
Yukarı Dön
Ayşegül Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))

Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009
Konum: o şimdi okulda
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9243
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ayşegül Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kas 2010 Saat 00:15

Akrep burcu erkeği

Eğer bir Akrep erkeğine aşıksanız ve ihtiras sözcüğü sizi korkutuyorsa, ayakkabılarınızı ayağınıza geçirdiğiniz gibi kaçın. Listenin başında o olmasına karşın, ben romantik ihtirastan söz etmiyorum. Aynı zamanda politikaya, çalışmaya, dostluğa, dine, yiyeceğe, akrabalara, çocuklara, giyim kuşama, yaşama, ölüme ve düşünebileceğiniz herşeye karşı duyulan şiddetli ihtirastan söz ediyorum. Eğer duygusal aşırılıkları kabul etmeyen bir insansanız.
Akrep erkeği kesinlikle sizin ruhunuzun ihtiyaç duyduğu biri değildir.Sakın arkanıza bakmayın. Hemen kaçın. Eğer Akrep erkeği ile yeni tanıştıysanız, onun ne kadar sakin ve dengeli bir insan olduğunu düşünebilirsiniz. Böylesine açıkça kendini kontrol edebilen bir insan nasıl ihtiraslı, hem de tehlikeli şekilde ihtiraslı olabilir.
Çünkü o, yüzeydeki serin görünüşüyle sadece blöf yapmaktadır. O, aldatıcı şekilde konrollü davranışlarının altında cızır cızır yanmaktadır. Sakın dokunmayın.

OYNARKEN DİKKATLİ OLUN


Onunla oynarken dikkatli olun. Nereye ve kiminle gittiğinizden emin olun. Akrep erkeği ile kurduğu ilişkide kendini güvende sanan hanımlara gelince; bakalım şu hipnotik, delip geçici Akrep gözlerinin arkasında neyin gizli olduğunu görebilecek misiniz? Şurası kesin ki, o sizin üstünüzde nötr bir izlenim bırakmadı. Ya onun çocuksu ve tatlı olduğunu düşündünüz ya da yaramaz ve ihtiraslı. Ama o bunların hiçbiri değil ve asıl sorun da bu . Veya belki, her ikisi de olduğu söylenmeli. Tek kelimeyle, bu adam yenilmek, yılmak nedir bilmeyen biridir. O buz gibi sessizliğin arkasında sürekli olarak fıkır fıkır kaynayan kocaman bir kap vardır. Şansınız varsa, kapağını ömür boyu sımsıkı kapalı tutar ama derin bir yara onu korkunç bir patlamayla havaya uçurabilir. Eğer tehlike çizgisi içinde değilseniz, seyretmek bayağı heyecan verici olabilir. Patlamanın yaklaştığını hissediyorsanız kenara çekilin ve sakın patlamaya neden olacak bir şeyi kendiniz yapmayın. Akrep, ikiz huyları olan ihtiras ve mantıkla sizi şaşkına çevirecektir.

O, bunların ikisinin de uzmanıdır. Zeka ve duygular onu eşit şekilde yönetir. Akrep zeki olmanın da ötesindedir. Eğer çok gelişmiş biriyse, o aynı zamanda varoluşun sırlarıyla ilgilenen ve yanıtlarını bulmaya çok yaklaşan derin filozofça bilgiye sahip bir insandır. Anlaşılmaz, estetik bir nedenle, her türlü konfordan uzak çıplak bir odada zor bir hayat yaşayan Akrepler de vardı ama bu burcun gerçek yapısı duygusaldır. Normal olarak Akrep kendini lüksle çevreleyecektir. Kuşkusuz, sizin tanıdığınız Akrep tamamıyla masum görünüşlü biri olabilir. İnsanın silahını elinden alan o gençlik dolu çekiciliğiyle ve ayartıcı tavırlardan habersiz oluşuyla sizi Pluto erkeklerinin ihtirasla ilgileri olmadığına inandırmıştır. Bu adamların ömür boyu sürecek yaralar açabilecek kadar patlayıcı öfkeleri vardır. Akrep öldürücü kuyruğunu vurduğu zaman iğnesi kötü batar. O, sadece kazanmaktan zevk almakla yetinmez.

O, kazanmak zorundadır. Kaybettiği zaman önemsiz şekilde de olsa, onun içinde bir şeyler ölür. Bununla birlikte tuhaftır ki Akrep erkeği normal alarak çok sportmence davranır. Diğer bütün duyguları gibi, düş kırıklığı da ciddi yüzüne yansımaz ve romantik niyetleri de içinde olmaz üzere bütün tepkileri sıkı kontrol altındadır. Romantik bir ilişkiden kaçınmasını gerektiren önemli bir neden varsa, dışarıdan buz gibi görünmesine karşın için için yanacaktır. Ancak, onun tüm erotik yapısına karşın, alaya ya da bayağılığa tahammülü yoktur. KENDİ YASASINI UYGULAR Her Akrep kendi yasasını uygular ve başkalarının kendisi için ne düşündükleriyle zerre kadar ilgilenmez. İyi dürüst bir vatandaş olarak saygı görmek ister, ama bu kendi kesin fikirlerine ve amaçlarına en ufak bir zarar veriyorsa, gerisine hiç aldırmaz. Sizin düşünceleriniz bile onun kararlarını etkilemez.

Biraz korkutucu olan bir şey vardır ve sizin adınıza oldukça cesaret isteyebilir. Akrep esrarlıi bilinmeyen şeylerden hoşlanır ve yolunun üstüne çıkan bilinmeyen şeyleri en küçük ayrıntılarına kadar çözmeden bırakmaz. Kadınlığın ezeli ve ebedi sırları her kızın en etkili savunma ve saldırma aracıdır. Bütün sırlarınızın açığa çıkarılması, size biraz açıkta kalmış gibi bir duygu verebilir. O, alev alev yanan gözleri ve herşeyi delip geçen sorularıyla eşelemeye başladığı zaman, açığa çıkmayan hiçbir sırrınız kalmayacaktır. Onun yüksek standartları vardır, arkadaşlarını rastgele seçmez. Onların kendi standartlarına uygun olmaları gerekir. O, harikulade, ender bulunur bir erkektir. Başka erkekler arasında, açık saçık esprilerini ve kaba saba şakalarını onlarla paylaşır; sonra tekrar o derin, esrarlı yapısına döner ve kibar tatlı bir erkek olur. Eğer fazla yumuşak bir insansanız, Akrebin yanında kolayca ezilirsiniz. Hiçbir zaman ona yeni giysiniz veya saç biçiminiz için en düşündüğünü sormayın. Yoksa acı gerçeği öğrenerek canınızın yanmasına hazır olmanız gerekir. Ama hiç olmazsa olumlu sözlerinin dürüst olduğunu ve içten olmayan sıkıcı komplimanların yapışkan zamkıyla birbirine yapıştırılmadığını bileceksiniz. KISKANÇLI-INA DİKKAT EDİN Kıskançlık konusuna gelince, adımlarınızı çok, çok dikkatli atmalısınız.

Gözünüze toz kaçtığı için yanınızdaki bir erkeğe kazara göz kırpmak zorunda kalırsanız Akrebiniz yanarak patlayabilir, ve eğer onun aline kuşkulanmasını gerektirecek gerçek bir neden verirseniz, çok, çok cesur bir kadınsınız demektir. Ancak, siz kendi kıskançlığınızı paketleyip sandığa kaldırsanız ve de kilitleseniz iyi olur. Öfkeyle gözyaşları dökmenin veya sitem dolu yakınmaların onun üstünde hiçbir etkisi olmayacaktır. Çocuklar Akrep burcundan bir babanın yanında yanlış değerler edinme şansını pek bulamayacaklardır.Her ne kadar onları da, önem verdiği her şeye karşı duyduğu içten ihtirasla sevecekse de, hiçbir saçmalığa göz yummayacaktır. Gerektiği zaman onları koruyacak, ancak onlar da çok geçmeden kendi ayakları üzerinde durmaları gerektiği mesajını alacaklardır. Ancak aldıkları ders sonunda onlara yararlı olacaktır. Büyüdükleri zaman, onun sıkı rehberliğine sahip olmakla ne kadar şanslı olduklarını anlarlar. Çocuklar başka hiçbir babadan hayatın gerçekleri konusunda bu kadar çok şey öğrenemezler.

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
Yukarı Dön
madamelle Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 02 Nis 2014
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı madamelle Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2014 Saat 10:08
Akrep Burç Özellikleri /
Anahtar sözü: Değiştiririm

Anahtar Kelimeler: Yoğun, cesur, maniple edici, duygusal, kararlı, verimli, tutkulu, delici, sır küpü, çekici, ekstrem, sadık, iğneleyici, hassas, araştırmacı, meraklı.

Akrep burcu döneminde dünyamızın kuzey yarım küresinde ağaçların yaprakları düşer ve doğa kışa hazırlanmaya başlar. Bu dönem, antik çağlarda yer altı tanrısının yönettiği bölgeye geçme dönemiydi. Bu dönemlerin mitolojisi soğuk ve boş yer altına inmeyi bilinçaltımızın derinliklerine inme ile ilişkilendirir. Babillilerin epik hikayesi Gılgamış'ın kahramanı Gılgamış, Dilmun' (öteki dünya) giderken akrep insanlarca korunan yasak dağı geçmesi gerekir. Sümerler'de de akrepler, öteki dünyanın gardiyanlarıdır. Bilinçaltımıza olan yolculuk zordur ve içimizdeki kötülüklerle yüzleşme dönemidir fakat aynı zamanda olgunlaşarak yukarıya diğer bir değişle aydınlığa çıkmayı da vaat eder.

Akrep burcunun gizemli olanı sevmesi, bilinmeyene ilgi duyması doğanın kişiliklerine bıraktığı bir izdir. akrep burcu insanı, kendisine özel olduğunu düşündüğü konuları paylaşmayı sevmez. Bazı yönlerinin gizli kalması, onları daha rahat hissettirecektir. Su gurubu burçlarının bir yönü, hep kendini korumaya yöneliktir. Bu iç güdü korunmayı gizlilikle bağdaştırır. En dışa dönük Akreplerin bile bir yönleri hep gizlidir. Onlar hakkında çok şey bildiğinizi ima ederseniz, sizden rahatsız olurlar. Akreplerin derin, çekici, gizemli halleri onlara ayrıca seksi bir yön verir.

Öte yandan en sevdikleri uğraş evrenin veya başkalarının sırlarını ortaya çıkarmaktır. Gelişmiş altıncı hisleriyle bunu başarmak onlar için zor değildir. İnsanların bilinmeyen yönlerini bilmek onlara güç verecektir ve bunu gerektiğinde karşıdakinin canını acıtmak için kullanabilirler.

Karşıt burcu Boğa kadar inatçı ve azimli olabilen Akrepler, Aslan ve Kova burcu kadar da bazı alanlarda stabilize arar. Bu burçların hepsi sabit burçlardır, istemsiz değişimlerden hoşlanmazlar. Sadece sıkıldıkları için veya macera peşinde statükoyu bozmazlar. Rahatlık, aynılık ve güvenilirlik aradıkları niteliklerdir. Bildikleri onlara rahat gelir. Bu ayrıca özel hayatlarının güvenliği için de gereklidir.

Akreplerin statükoyu koruma istekleri, iş verenleri için ideal bir özelliktir. Bu iş yerlerinde sıkılmadıklarını göstermez ama diğer burçların aksine biraz sıkılmak onlar için dert değildir yada bir değişiklik yapmak için yeterli bir neden değildir. Seçimlerinden mutlularsa uzun yıllar aynı iş yerinde çalışabilirler.

Düzenleyen yasemin - 02 Nis 2014 Saat 14:36
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.