|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ELİF ebru ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ELİF ebru
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 May 2014 Saat 00:28 |
iyigeceler hocam kizim dun koltuktan atladi yetismedim kaldirdigimda aksiyodu ama herhangi bir aci belirtisi yok topuguna dizine kasigina birkac haraket yaptiriyorum hic bir agri tepkisi vermiyor ama yururken hafif aksiyor nesesinde hic bir eksilme yok nedeni ne olabilir 30 aylik kizim
dr gotureyim mi biledm aksama nedeni nedir hocam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir yere tutunmadan, 3 adim atabiliyorsa, sadece "yumusak doku" zedelenmesi var demektir.
Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
ELİF ebru ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ELİF ebru
iyi günler hocam eski mailleinizide okudum kızımın aksaması tam bir haftadır devam ediyor hiç bir değişiklik olmadı neşesindede bir değişiklik yok şişme morarma yok elleyince tepki vermiyor bugun topuguna basıp barmak uclarına basmıyor suan sehir dışındayım burada dr lar nasıl onuda bilmiyorum yani yumuşak doku zedelenmesi ise nekadar sürede geçer herhangi bir merhem vs tavsiye edermisiniz yada ortapedi falan kırık değil çıkık değil ama aksama neden hiçbir değişim olmadan devam ediyor bir acı ağrı belirtisi olmadan yani kalıcı bir hasar olmasından endişe ediyorum cokk tesekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kemikte catlak veya yumusak doku zedelenmesi dahi olsa, kendiliginden duzelir.. Rahat yuruyorsa, kurcalamayin, bu zamanda, hastaneler, "Tekin" yerler degil...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|