|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
azranınannesi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı azranınannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kas 2017 Saat 00:54 |
Hocam Merhaba. . Hoşgeldiniz.
9 aylık bir oğlum var. 9 buçuk kilo 74 cm. Ek gıdaya başladığım dönem peynir ve yoğurt verince yüzünde kızarıklık ve kabarti oluştuğu için size danışmistim. Laktik asit sebebiyle olabilir demistiniz. Süt içinde de cildi aynı tepkiyi verdiğini söyleyince alerji olabilir bir müddet vermeyin demiştiniz. Yakın zaman fa denedim yine yüzü kızarinca test yapıldı. Sonuçlar söyle, Total ige 314 referans aralığı (0-15) Spesifik ige F2 süt 17.4 class3 yüksek pozitif Hgb 10 Bu sonuçlara göre kan ilacı yazdı doktor. Ve alerji bölümüne sevk verdi. Arşiv de baktım erkeklerde yanılmıyorsam total ige icin 270 referans aralığı yazmışsınız. Yine de değer yüksek oluyor. Fikirlerinizi almak istiyorum. Saygı ve sevgiler hocam..
Düzenleyen azranınannesi - 03 Kas 2017 Saat 00:59 |
|
cennet kokulu kızım sana emanet ALLAH'IM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118065 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
270 degil, 230.. Kadinlarda:170.. Allerji bolumu ; "kus mu konduracak??", alt tarafi allerji ilaci yazacak. Siz baslayin; gunde 1 olcek Zyrtec surup verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|