|
Alerji mi grip mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gülhanım ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nis 2025 Durum: Aktif Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 5 Saat 23 Dakika önce Saat 20:02 |
Doktor bey merhaba kızım 33 aylık 11 kilo 88 cm. 2600 doğdu 2400 hastane çıkışı oldu. Kızım 1 yalına geldiğinde hasta oldu ve 1 yaşından 2 buçuk yaşına kadar sayısız antibiyotik kullandı. Sadece bu kış 4 kutu kullandı. Öksürükle başlayıp göğüse ya da kulaklara vuran hastalıkla devam ettik. Neyse sonunda alerji doktoruna gitmeye karar verdik diğer alerji doktorunun aksine zaditen zespira ve risonel verdi. Haziran ortasına kadar kullanılacak dedi. Aslında üç haftadır kızım iyiydi ama bu hafta tekrar öksürüğü başladı sanırım alerjik değil grip oldu. Şimdi ben sizi yeni keşfettim ve okuyabildiğim kadarını okudum. Bu ilaçlrı kullanmamam gerektiği ortaya çıkıyor. Ama ben kızımın öksürüğünün colmixle bal limonla geçmeyeceğini de biliyorum ben bunları vaktiyle denedim. Ben şimdi ne yapayım nasıl yol izleyeyim
Düzenleyen Gülhanım - 5 Saat 22 Dakika önce Saat 20:03 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|