Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Alerji mi grip mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Alerji mi grip mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gülhanım Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülhanım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Alerji mi grip mi
    Gönderim Zamanı: 5 Saat 23 Dakika önce Saat 20:02
Doktor bey merhaba kızım 33 aylık 11 kilo 88 cm. 2600 doğdu 2400 hastane çıkışı oldu. Kızım 1 yalına geldiğinde hasta oldu ve 1 yaşından 2 buçuk yaşına kadar sayısız antibiyotik kullandı. Sadece bu kış 4 kutu kullandı. Öksürükle başlayıp göğüse ya da kulaklara vuran hastalıkla devam ettik. Neyse sonunda alerji doktoruna gitmeye karar verdik diğer alerji doktorunun aksine zaditen zespira ve risonel verdi. Haziran ortasına kadar kullanılacak dedi.  Aslında üç haftadır kızım iyiydi ama bu hafta tekrar öksürüğü başladı sanırım alerjik değil grip oldu. Şimdi ben sizi yeni keşfettim ve okuyabildiğim kadarını okudum. Bu ilaçlrı kullanmamam gerektiği ortaya çıkıyor. Ama ben kızımın öksürüğünün colmixle bal limonla geçmeyeceğini de biliyorum ben bunları vaktiyle denedim. Ben şimdi ne yapayım nasıl yol izleyeyim

Düzenleyen Gülhanım - 5 Saat 22 Dakika önce Saat 20:03
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.