|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melis85 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şub 2016 Saat 15:11 |
Değerli vaktinizi alyorum doktor bey.oğlum 1 yaşında. ..2.860 gr doğdu. .şu an boyu 70 cm kilosu 8.300 gr baş çevresi 45 cm..4 aylıkken kanlı mukuslu kaka yapiyordu. .gereksiz tahliller yaptırdık bi sürü.ayrıca inek sütü diyetu yaptim aylarca ama yinde nEtice alamadik. .sizinde dedigjniz gibi bu yasta zAten alerji testi yapılmaz diye ama yaptirdik bir kere...kanda total ige değeri 1280 çıktı. .büyümesi çok yavaş. ..Bu sonucu nasıl degerlendirisiniz acaba? Büyümesinde ki yavaşlık varsa eğer besin alerjisi mi...çocuk doktorumuz gastroya yönlendirdi. ..Alerji doktorunà da gittik ama sonuç alamadık ...Huzursuzlugu var ,Sirti kasiniyor. Uyurken sürekli kasiyor .nesi var oğlumun nolur yardım edin...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118994 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sutu kestiniz veya 600ml'nin altina indirdiniz ise, buyumesini beklemeyiniz. 2860gram dogdugundan, normal Boy-Kilo tablolarina gore degerlendiremezsiniz. sadece, mevcut eksikler azaliyormu? Artiyormu? Ona bakin. Ilk sayfada; Boy-Kilo tablolari var, oradan takip edin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Şub 2016 Saat 19:16 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|