|
Alerji mi? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Victoria26
Üye
Kayıt Tarihi: 22 Oca 2024 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Victoria26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Alerji mi?Gönderim Zamanı: 22 Oca 2024 Saat 23:37 |
|
Merhaba hocam; tesadüf eseri bu formu buldum. İyi ki karşıma çıktınız. 2 buçuk aylık bir kızım var sadece anne sütüyle besleniyor. 1 aylıkken burun akıntısı öksürük ve halsizlik şikayetiyle hastaneye başvurduk çocuk doktoru muayene ettikten sonra bronşit diyerek yatış verdi 10 gün hastahanede kaldık. bu süre zarfında bebeğime sürekli nebülle hava verildi tabiki antibiyotikte. Hastahanede kaldığımız sürede bebeğimin kakası sümüklenmeye başladı. ben ilk olarak antibiyotikten olabileceğini düşündüm. Şimdi ise sümüklü kaka devam ediyor kusma dirençli pişik süt alerjisi olabilir mi antibiyotikler alerjiyi tetiklemiş olabilir mi? Sizin gibi tecrübeli bir hocanın görüşlerini almak beni çok mutlu eder.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Oca 2024 Saat 02:47 |
|
1- Ilk 1 yas icinde, anne karninda iken gecen antikorlar sayesinde bebeklerde antibiyotiklik durum OLMAZ!
Sizi dolandirmislar! Tahliller elinizde ise, WBC degerine bakin, 17'nin altinda oldugnu gorursunuz. 2- Evet, bu yasta antibiyotik verilen cocuklarin barsak floralari bozulur!! 3- Sut allerjisi diye bir sey yoktur, sur proteinini hazmedememe durumu vardir. 4- Bir insan; hic karsilasmadigi bir maddeye karsi ASLA Allerjik reaksiyon gosteremez!! Turk doktor palavralarina kanmayin. Hicbir ilac kullanmayin, anne sutune devam edin. Cok yerse de; sumuksu kaka olur. Kilosuna bakin. Asiri kilo aliyorsa, cok yedigi icin oluyordur. Yazarlar kismindaki makalelerimi ve Forum kismindaki yazilarimi okuyun. Yoksa ilerde sizi daha cok dolandirirlar.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Oca 2024 Saat 02:48 |
|
![]() |
|
Victoria26
Üye
Kayıt Tarihi: 22 Oca 2024 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Victoria26
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Oca 2024 Saat 08:22 |
|
Evet hocam wbc değeri hiç bir zaman yükselmemiş. WBC değerdi 11 Yani bu durumda benim süt diyeti yapmama gerek yok mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Oca 2024 Saat 18:26 |
|
Yok! Diyet yaptiniz da NE degisti?
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|