|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Esra Bülbül ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Tem 2017 Konum: Kagithane Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esra Bülbül
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Tem 2017 Saat 11:06 |
Merhabalar, bebegim 7 ay 1 haftalik, kakasi surekli mukuslu, yüzünün her tarafinda dikkatli bakinca girulen kucuk dokuntuler var,kolunda bacaginda da az az var ama yüzünde daha yoğun,uykuları çok kötü, hem gündüz hem gece, ilk 4 -5 ay yoğun gazi vardı,kolik değildi ağlamazdı ama surekli ıkınma ve bu süreçte cook daha kötü uyku,nefes sesime bile uyanıyordu şimdi daha iyi ama yinede derin uykusu pek yok,en ufak şeye uyanır,gece çok sık kalkar ve yoğun uykusu olmasına ragmen geri dalmasi çok zor 1 saat uğraşıp yinede dalamadigi oluyo bazen, gittiğim çocuk dr ı kanda yumurta ve süt testi yaptı negatif cıktı şimdi gastroentrologa gidiyorum ,devlet olduğu için sık randevu alınmıyor, çok düzenli bi gidiş olmuyor ama istediği gaitada sindirim testinde mukus ve yağ görüldü birde kokusu için özel denilmiş, henüz gastroentrolog sonucları görmedi, bebegimin durumu alerji olabilir mi veya başka biseymidir? Lütfen yardımını yönlendirme ne yapacağımı bilmiyorum, şimdiden coook tesekkurler |
|
![]() |
|
Esra Bülbül ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Tem 2017 Konum: Kagithane Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esra Bülbül
![]() ![]() ![]() ![]() |
Konu tekrar tekrar açılmış, internetim çok yavaş ondan dolayı galiba,kusura bakmayın,,
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esra Bülbül
Ayrıca kızım 8400 gr , birde emeklemiyor ve desteksiz oturmuyor, alakalimidir bilmem gastroentrolog sormuştu,o sebeple sizede söylemek istedim,
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118093 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
700 gram fazlasi var... AZ YEDIRIN!!! Biraz eski mailleri okuyun.. Her gun 1-2 kisi ayni suali soruyor.. 10 seneden beri, bu sikayetleri olup da; allerji veya sindirim sistemi bozuklugu cikan olmadi!!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esra Bülbül
Oncelikle cidden tesekkurler burdaki dr lar hep ustu kapali konuştuklarından surekli bi suphe kaliyor insanin icinde icim rahatladi,,2 gundur tek isim eski mailleri okumak o kadar cokki bebzer durum bulmakta zorlandim o yuzden soru sordum,okumaya devam edecegim,Ek gıda çok az veriyorum zaten ama eskiden 3 saatte bir düzenli beslenen bebeğim şimdi zırt pırt surekli meme istiyor,istediğinde vermeyincede çok hzuursuz oluyor, mumkun oldugunca azaltmaya çalışacam, fazla emmesinin uykusu üzerinde etkisi varmıdır?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118093 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
7 aylik bir cocuk; 3 saatte bir BESLENMEZ!!!! 7. aydan sonragunde;4(hadi bilemedin 5 olsun) beslenme yeterlidir.. Siz Turkiye'deki cocuk doktorlarini adamdan sayarsaniz, basiniz cidden cok agrir!!! Tabii; bir ogunde, 210-240ml anne sutu cikmiyorsa, cocuk sik aralarla, meme isteyebilir.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|