|
alerji sanırım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gokben ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 141 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 May 2025 Saat 12:13 |
hocam sizi ödediğim günden beri doktora yapmıyorum basit şekilde evde tedavi ediyorum
bu ara 5 beden dalgalanmalarında geniz akıntısı var kendisi söylüyor boğazımdan akıyor diyor ve buna bağlı kesik kesik 1 saniye kadar belli rahatsız ediyor onu mayıs ayından dolayı ağrı olduğunu belirten baya rahatsız ediyor onu ve ağız kokusuda oluyor geniz akıntısına bağlı sanırm hocası alerjisi kullanmalımı kullanmalıysa ne verebilirim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117078 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sinüzit olabilir. 5 gün, günde:2x2'şer damla İliadin damla sırt üstü ve başı aşağı sarkar durumda damlatın.
Sonrasında sıcak buhar uygulayın.
|
|
![]() |
|
gokben ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 141 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam ağrı olmadan sinüzit olurmu peki kesik kesik öksürüyo ve boğazımdan aşağı akıyor diyor
|
|
![]() |
|
birde hocam bu kış grip vb olmadı hiç yinede sinüzit görülebilirmi
alerji diye düşünmüştüm ama düşününce hapşırık yok burun akması yok sadece geniz akıntısı ve buna bağlı kesik öksürük rahatsız ettiği için onu illiadin başlayacağım hocam |
|
![]() |
|
hocam aynı konu üzerinden tekrar durum güncellemesi yapıyorum geniz akıntısı geçmedi buna bağlı kesik rahatsız ettiği öksürüğü 1 saniye kadar devam hasta değil başka semptom yok illiadini belirttiğiniz şekilde uyguladık ara verdik tekrar kullandık geçmiyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117078 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sabah-akşam sıcak buhar uygulayın ve ColdMix damla, akşamları yastığına ve gündüz yakasına 2 damla damlatın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|