|
alerji sanırım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
gokben ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uyuz başlıyor!!
Hemen Kwellada şampuan alın ve içini iyi okuyup, uygulayın.Şampuan en az 4 dakika ciltte kalsın.
|
|
![]() |
|
gokben ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 149 |
hocam sadece cilte uygulanan bir şampuan sanırım saça uygulamayacağım değilmi
|
|
![]() |
|
hocam eczaneye gidicem şi di internette prospektüs baktım ama uyuz ile ilgili nasıl kullanılıyo bulamadım daha çok bit için saçlı deri diyor bunu kızıma bugun nasıl uygulayacağım tüm cildemi boyun dahilmi
|
|
![]() |
|
hocam birde şampuanımı alalım losyonumu ikiside mevcut hangisi daha etkili sanırım losyon vücutta 8 saat kalıp banyo öneriyor
hangisini alayım birde bizde kaşıntı yok ev halkında bizde uygulamalımıyız
|
|
![]() |
|
hocam şampuanı satın aldım boyun ve altından itibaren tüm bakıma yaydım özellikle elinde olduğu için eline dikkatli sürdüm 4,5 dkttim ve yıkadım temiz kıyafet iç çamaşır giydirdim tekrar etmeme gerek kalmayacakmı bana eczane birde losyonuda tutuldu gece de losyonu sür yıkama yatsın sabah yıkama dedi boyut sormadan almayın mümkün değil bu kesin çözümmü programı evde başka kimsede koruyucu yok olarak kullanmalımıyız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şampuanlar yıkanması yeterlidir.
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|