|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
hemşinli
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: AlerjiGönderim Zamanı: 14 Ara 2016 Saat 21:19 |
|
Hocam merhaba.Oğlumun doğduğunda egzamaları vardı 6 aylık olduktn sonra bronşit olmaya başladı alerjik astım dendi çok doktor gezdik.Alerji testinde birşey çıkmadı.Doğduğundan bu yana çok kaka yapıyordu şimdi farkediyorum süt içince ishal gibi kaka yapıyor,sütlü yoğurtlu birşey yerse hemen yarım saat içinde kaka yapıyor.Kan tahlilinde d ve b 12 vitamini düşük demir alt sınırda.
Sizce laktoz intorelansı mı süt alerjisi mi? D vitamini günde 8 damla yeterli mi? Et yediği halde b12 vitamininin düşmesi alerji ile mi alakalı? Çok teşekkürler şimdiden...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Ara 2016 Saat 20:52 |
|
Once biraz okuyun, zira butun bu konulari anlatabilmem, butun gunumu alir.. Biraz isin; aslini-feslini bir ogrenin, gene aklinizda kalan bir sey olursa, sorun.. |
|
![]() |
|
hemşinli
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Ara 2016 Saat 09:23 |
|
Çok fazla okudum ve araştırıyorum emin olabilirsiniz.Hocam size son bir sorum olacak oğlumun sürekli ishal hali oldugundan maflor e başladım iyi geldi.neye alerjisi oldugunu anlayamadıgımızdan bu maflor ü ara ara kullansak ishal için tavsiye edermisiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Ara 2016 Saat 19:55 |
|
Maflor; bir kere Allerji ilaci degil... Barsaklarda bulunan bakterileri(Probiyotikleri) ihtiva eden bir tozdur. Genellikle,Antibiyotik kullanimi ile barsaklarda bu yararli bakterilerin yokolmasi ile baslayan ishallere iyi gelir. Bu bakterilerde; Antibiyotiklere karsi hassas olduklarindan, Antibiyotik kullanim sirasinda kullanilmazlar.. Size daha 6 aylikken;Astim ve Allerji gibi sacmaliklarin tamami uygulanmis.. Kullandiginiz ne ilac varsa, once onlari tamamen birakin.. Her sey normale donecek.. Okumaya devam.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|