Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - alerji
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumalerji

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
secil91 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı secil91 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2017 Saat 19:09
Hocam merhaba. Biraz önce yine farkettim peteşi tarzında bir kanama. Resmini eke koyuyorum http://i.hizliresim.com/5goJB5.jpg             benim kanser vs gibi testler yaptırmam gerekli mi :(
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119567
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2017 Saat 19:55
Ne alakasi var!!!   Hicbir Test gerekmez.
Yukarı Dön
secil91 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı secil91 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2017 Saat 20:01
Hocam bu da tahta kurusu ısırığı mı? ITP gibi bir hastalık olabilir mi ? Çocuğun altını her değiştirdiğinde böyle birşeyler karşılaşacağım diye ağlamaktan mahvoldum. Nasıl bir yol izleme gerek ? Genelde nezle durumunda karşılaşıyoruz 
Yukarı Dön
secil91 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı secil91 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2017 Saat 18:18
Hocam size bir sorum daha olacak. Ara ara yaptırdığımız kan tahlilleri de kızımın lym 70 kusurlerde ve neu 16 17 gibi cikiyor. Sıkıntı olur mu ? Hep bir enfeksiyon varlığı görülüyor ama dışta birşey yok gibi 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2017 Saat 20:56
Viral enfeksiyonlarda kan sayimi bu sekilde olur..
ITP cok agir bir tablodur..  Dokuntuler cok daha koyu ve cok daha fazla sayida(silme) olur.
Oyle 5-6 tane degil, sayilamayacak sayida olur..
Yukarı Dön
secil91 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı secil91 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2017 Saat 09:15
Çok teşekkür ederim saygılar 
Yukarı Dön
secil91 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı secil91 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2017 Saat 09:18
5 kan sayimindada bu yonde cikinca merak ettim . Çok teşekkür ederim  saygılar 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2017 Saat 19:42
Viral enfeksiyon suresince, bu sekilde sonuclar cikar..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.