Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - alerji???
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumalerji???

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
arzuayten Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 27
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı arzuayten Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: alerji???
    Gönderim Zamanı: 24 Kas 2017 Saat 21:28
iyi akşamlar doktor bey. oğlum 8.5 aylık. kilosu 7900 gr, boyu 74 cm.
6 ayında ek gıdayla birlikte yoğurt, peynir, yoğurtlu çorba, mama gibi süt iceren besinleri alır almaz ağzının çevresinde bazen gözlerine kadar varan kızarıklıklar oluşmaya başladı. yarım saat içinde geçiyordu. üniversite hastanesi çocuk alerji bölümüne gittik deri testinde inek sütü alerjisi çıktı ve oğluma da bana da süt diyeti verdi doktor.
benim merak ettiğim, ben hiç süt diyeti yapmamıştım ama şimdiye kadar anne sütüne herhangi bir tepkisi olmadı. aynı şekilde yoğurt içeren tarhana çorbası ya da paketinde süt tozu yazan bebek bisküvisine de tepkisi olmuyor.
benim süt diyeti yapmam gerçekten gerekir mi?
alerjik bebekler için olan mamalardan verdi ama oğlum asla içmiyor. anne sütü ve ek gida alıyor. gelişiminde sorun yaşar mı?
hgb değeri 10.2 çıkmış. kesinlikle demir takviyesi alın dedi. ama kabızlık sorunu yaşadığından düzenli şekilde veremiyorum. sürekli huysuz mutsuz bir bebek. demir eksikliğinden kaynaklnır mı?
şimdiden teşekkür ederim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118003
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2017 Saat 21:50
Bosverin.. Devam edin, bir zaman sonra o dokuntuleri gormeyeceksiniz. 
  "...hgb değeri 10.2 çıkmış.":  Sinirda, Demir ilaci gerekmez, her gun1 yumurta sarisi yesin ve corbalarina
kavrulmus kiyma ilave edin. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.