|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
arzuayten ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arzuayten
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kas 2017 Saat 21:28 |
iyi akşamlar doktor bey. oğlum 8.5 aylık. kilosu 7900 gr, boyu 74 cm.
6 ayında ek gıdayla birlikte yoğurt, peynir, yoğurtlu çorba, mama gibi süt iceren besinleri alır almaz ağzının çevresinde bazen gözlerine kadar varan kızarıklıklar oluşmaya başladı. yarım saat içinde geçiyordu. üniversite hastanesi çocuk alerji bölümüne gittik deri testinde inek sütü alerjisi çıktı ve oğluma da bana da süt diyeti verdi doktor. benim merak ettiğim, ben hiç süt diyeti yapmamıştım ama şimdiye kadar anne sütüne herhangi bir tepkisi olmadı. aynı şekilde yoğurt içeren tarhana çorbası ya da paketinde süt tozu yazan bebek bisküvisine de tepkisi olmuyor. benim süt diyeti yapmam gerçekten gerekir mi? alerjik bebekler için olan mamalardan verdi ama oğlum asla içmiyor. anne sütü ve ek gida alıyor. gelişiminde sorun yaşar mı? hgb değeri 10.2 çıkmış. kesinlikle demir takviyesi alın dedi. ama kabızlık sorunu yaşadığından düzenli şekilde veremiyorum. sürekli huysuz mutsuz bir bebek. demir eksikliğinden kaynaklnır mı? şimdiden teşekkür ederim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bosverin.. Devam edin, bir zaman sonra o dokuntuleri gormeyeceksiniz.
"...hgb değeri 10.2 çıkmış.": Sinirda, Demir ilaci gerekmez, her gun1 yumurta sarisi yesin ve corbalarina kavrulmus kiyma ilave edin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|