|
Alerji |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
NaViNez ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 May 2022 Saat 01:54 |
Merhaba hocam.4 aylık bebeğim var emziriyorum ve ben çok kötü alerji oldum(haşimato hastasıyım ilaç dozunu fazla kullanmışım) Declaren diye bir ilaç içiyorum ama alerjim geçmiyor özellikle geceleri çok şiddetli kaşınmam oluyor.Emzirme sürecinde hangi alerji ilacı kullansam fayda eder?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118069 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakın Uyuz olmasın??? Kaşınan bölgelerin resimlerini gönderin.
|
|
![]() |
|
NaViNez ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fotoğraf yükleyemiyorum moderator arkadaş yardımcı olursa sevinirim
|
|
![]() |
|
Hocam bu gün dermatologa gitdim oda uyuz dedi.Eczanede özel hazırlanan losyon yazdı.Bu kaşıntı bende 1,5-2 ay kadar vardır evde benden başka kaşınan yok,üstelik 4 aylık bebeğimle aynı yatakda uyuduğumuz oluyor emziriyorum.Bu durumda evdeki her kes tedavi olmalımı?Bebeğimde tedavi olmalımı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118069 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yazılarımı okuyun. Bebek hariç herkesin tedavi alması faydalıdır.
Eğer doktor cahilin teki ise; size Pomad Wilkinson yazmıştır, '80'li yıllardan beri Türkiye hariç, dünyada hiçbir yerde kullanılmıyor! O kadar PİS kokar ki, apartmandakiler şıkayetci olurlar. Kell veya Kwellada losyon veya şampuan kullanın. İlaç ciltte en az 4 dakika kalsın. Kullanım için içini iyi okuyun. Ayrıca, Uyuz ile ilgili yazılarımı da okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 May 2022 Saat 23:11 |
|
![]() |
|
Hocam benzil benzoat suspenziya diye 2 losyon verdi 3 gün kullanmamı söyledi.Kwelladayı yarın getiricekler bu suspenziyonu bitirdikden sonra kwelladayı kullana bilirmiyim?
Düzenleyen NaViNez - 01 Haz 2022 Saat 12:38 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O suspansiyon hiçbir işe yaramaz. Kwell kullanın.
|
|
![]() |
|
Hocam sabah baktığımda 4 aylık bebeğimin yüzünde 4-5 tane sivri sinek ısırığı şeklinde yaralar var acaba bebeğime de mi uyuz bulaştı nasıl ayırt edebilirim?buradan resim yükleyemiyorum bakmanız için.Ne yapmamı önerirsiniz?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|