|
Alerji |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deryayrnd ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 146 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deryayrnd
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kas 2023 Saat 20:21 |
Hocam merhabalar. Uzun bir süre forumu inceledim ama bir türlü bulamadım. 18 aylık bir oglum var. Burun akıntısı hapşuruk yatınca artan öksürük var. Burun tıkanıklıgı. Gece öksürmekten uyuyamıyor. Ates yok. 3 hafta sürdü iki gün iyiydi tekrar başladı.Öksürük tablonuzu inceledim. Alerji sonucuna vardım. Doktorumuzda alerjik dedi. Ama alerji ilaclari burun spreyleri rahatlatmıyor. Etkisini görmek zaman mı alır yoksa teshis mi yanlış? Tabloda alerji teshisine vardıysak ne yapmamiz gerekir alerji ilaçlarını kullanmalı mıyım? 1 yaşındayken geniz eti alındı çünkü emerken hırıltı ve uykuda horlama uykuda nefessiz kalıp sıçrama başlamıştı. Hic uyuyamıyordu. Kış geldi yine hasta. Dogalgaz petekleri açıldıgı gibi başlıyor nerdeyse. Oda nemlendirici de bir işe yaramıyor. Alerjiyse iyileşince tekrarlamasından korkuyorum ne yapmaliyim tesekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119245 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yasta "Allerji" OLMAZ!
Geniz eti alinmasi ile hicbir seyi halletmediniz. 1 yasinda "geniz eti" ameliyati HA!! Siz de bunu yediniz, oylemi?? Allerji teshisi tamamen palavra ama Turk doktorlari: "Kargadan baska kus, allerji'den baska hastalik adi" bilmezler. Bu sahtekarlar bu yasa kadar hic "Grip" teshisi koydularmi?? Cok okumaniz gerekiyor! |
|
![]() |
|
Deryayrnd ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 146 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deryayrnd
![]() ![]() ![]() ![]() |
O zaman grip icin önerdiklerinizi uygulayacagım tesekkür ederim🙏
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|