|
Alerjik astım/çocukluk çağı astimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Ilkbahar91 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ara 2022 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ilkbahar91
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ara 2022 Saat 06:03 |
Hocam merhabalar.
Cocugum 6 yaşında. 4 yaşından beri anaokuluna basladi ve bitmeyen öksürükleri var. Alerji testi yapıldı.toz alerjisi cikti.bir sene sonra test tekrarlandi toz bitmis polen başlamış denildi. 4 yasindan once de iki kere bronsit oldu ancak verdikleri ventolinden sonra ertesi gün zature oldu. Bunu soylememe ragmen onunla ilgisi yok denk gelmis ventolinin oyle etkisi yok diye israrla hala reçeteye yaziyorlar. Gitmedigim devlet, ozel doktor kalmadi. Hepsi anlasmis gibi son iki yildir ne zaman gitsem elimde tek bir recete var. Zespira, floxitide, ventolin, dalman sprey, degisken bir alerji şurubu. Gecen sene aylarca hepsini kullandim yine de bir bildikleri vardr herhalde hepsi ayni seyi diyor diye. Ancak ne öksürükleri bitti ne de daha iyi oldu. Bu sene okul basladigindan beri yine öksürüyor recete ayni. Zespiraya bir hafta basladim ancak devam etmedim. Sadecw tum israr ve korkutmalar dogrultusunda floxitide inhaller sabah aksam bir fis kullaniyorum iyilesme gene yok. Hastalik soyle gelisiyor. Hapsuruk, burun tikaniklik, öksürük, balgamli oksuruk, hirilti. Su an bu hiriltili, bronsit dendi, ayni recete verildi. Yazılarınızı gordummokudum bricanly basladim.3×1. Hocam sorum şu. Floxitide gercekten devam etmeli miyim. Her halukarda öksürüyor. Öksürükleri hafiflediginde lsadece cok kosup zipladiginda ve sabah kalktigonda. Ben ne yapmaliyim
|
|
![]() |
|
Ilkbahar91 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ara 2022 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ilkbahar91
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayrica şu an balgami cok oldugundan cigerlerini kurutmak icin azro antibiyotik verdi doktor. Kusarak cikaramadigi icin. Genel hali iyi, ates yok.sadece bu hiriltilinin basinda bir gun ates oldu kendi kendine düştü.
Cigerlerinden balgami nasil atmasina yardimci olabilirim. Antibiyotik gerekli mi bilmiyorum baslamadim. Burnu akmiyor tikaniklik var. Her aksam sinus yikama yapiyorum
Düzenleyen Ilkbahar91 - 10 Ara 2022 Saat 13:59 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tipik bir Turk doktor dolandiriciligi.
15 seneden beri bu Turk doktorlarinin sahtekarliklarini anlatiyorum. Hic mi yazilarimi okumadiniz. "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okuyun ve sizi nasil dolandirdiklarini ve NIYE cocugunuzun devamli hasta oldugunu anlarsiniz. Bu pustlar, asla bu dolandiriciliktan vazgecemezler, zira getirisi cok fazla! Sakin Flixotide kullanmayin. Kortizon oldugu icin, vucudun savunma mekanizmalari olan; bronslardaki nisbi daralmayi, akintiyi(balgami) ve oksuruk refleksini yok eder. Bunun sonucunda da;SAHTE bir iyilik hali olusarak sizin gibi aileleri kandirirlar ama, bu refleks savunma mekanizmalari ortadan kalkinca, cocugunuz tekrar hasta olur. Bu da, tam bu sahtekarlarin planladiklari tuzaktir. Artik "fasit daireye" girmissinizdir ve bu carktan kurtulamazsiniz. Yapacaklariniz: 1- Bu konuda yazilanlari ve ailelerin yorumlarini okuyun, 2- Kullandiginiz, butun ilaclari cope atin. 3- Unutmayin ki bu assagilik sahtekarlar, ASLA Grip teshis etmezler. 4seneden beri sizin cocugunuz hic mi Grip olmadi? Bu mumkun mu?? Grip viruslarinin verilen Kortizon etkisi ile nasil vucuda yerlestigini tahmin edebiliyormusunuz? Size kurulan bu tuzagi ben soylemesem, siz dusunebilecek mi idiniz? 4- Bir daha oksuruklu bir hastalik oldugunda, Sadece: Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix, bazen de; sicak buhar tatbik edin. Bu konuda yazdiklarimi mutlaka okuyun. 5- Oksuruklu hastaliklar tablosunu iyi inceleyin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Ara 2022 Saat 18:32 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ilkbahar91
Sahtekarligin 3 safhasini okuyunca kendimi buldum:( cok da üzüldüm:(
koştuğunda öksürdugu icin ve sabah kalktiginda öksürük geldigi için astim diyorlardi. Bu sebeple gecmeyen öksürük astim mıdır sizce de.. Ilaclari biraktiktan sonra bu kadar vücudunu baskiladiktan sonra bagisikligina destek olabileceğim birsey var midir hocam. Nicedir baskilanmis bir vücudu var. Ya cok kötü tepki verirse vucudu..ne yapacagim Su an zaten bronsit. Bu kez sizin dediginiz bricanly kullaniyorum 2 gündür. Ne kadar daha devam etmeliyim. Bir sonraki hiriltisinda da kullanmali miyim. Birseylerij yanlis gittigini hissediyordum doktorlara kendimi aciklamaya calistim ama hic dinlemediler beni.Acikcasi bir doktor olarak sizden duymasam icim rahat etmezdi. cok Tesekkur ederim. Her hiriltida astim atagi diyorlar. Hayir hic grip ediklerini duymadim. Hep alerjik öksürük hep...
Düzenleyen Ilkbahar91 - 10 Ara 2022 Saat 20:14 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Yapilacak bir sey yok, verdikleri butun ilaclari kesmeniz ve benim Gripler icin anlattiklarimdan baska bir
sey uygulamadiginizda yoluna girecek. 2- "Bronsit" tanisina da inanmayin. Hirilti icin, Bricanyl VERILMEZ! (daha cok okumaniz gereken yazi var). Sicak buhar uygulayin. 3- Sarlatan olduklari icin, asla Grip teshis etmezler ve oksuruge, hiriltiya "Astim" derler. Dunyada bu Turk doktorlar kadar assagilik ve namussuz doktor bulamazsiniz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ilkbahar91
Tmm hocam cok teşekkür ediyorum. Vaktinizi ayirdiginiz icin cok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ilkbahar91
Hocam merhabalar. Sizinle konustuktan sonra tüm astim ilaçlarını kullanmayi biraktim. 1,5 aydir ilaclari kullanmıyoruz. Zaten ilaclari kullansak bile öksürük hep vardi. Öksürük ekimden beri hic kesilmedi. Ancak iki gun once ateslendi ve öksürük artti.hic mudehale etmedim. Uzerini ince örttüm bekledim.39 dereceye kadar coktiktan sonra hafif terleyip tekrar atesi cikiyordu. Bir gun boyunca hic kalkmadan yemeden icmeden yatti. Genel hali kötü oldugu icin bir kere ates düşürücü verip biraz corba ve su içmesi sagladim. Ates uc gun boyunca düşmedi. En düşük 37,5 da seyretti. Atesi sirasinda halisunasyon ve anlamsiz sayiklamalar yapti Dilinde de bi tabaka var gibi ama pas mi anlayamadim. Agzinda da cok kötü olmasa da bir koku vardi. Ayirt edemedigim icin kan testi icin doktora gittik. Doktor cok hiriltisi var cigerleri cok dolu bronsit hatta zature baslangici dedi. Ventolinle cigerleri acalim sıkışık bu cocuk dedi. Kabul etmedim. Daha once bu yuzden zature oldu dedim. Oyle birsey olmaz denk gelmis dedi. Hiriltisi hep var dedim. Röntgen cekildi. Düşündüğüm kadar degilmis hafif bi enfeksiyon görünüyor dedi. Kan testinden sonra da antibiyotik verdi. klamoks 400 Sizin wbc tablonuza gore yaş araliginin üstünde oldugu icin doktorun verdigi antibiyotik i kabul ettik. Wbc:16.7 Crp:58 çıktı Ancak yine de taniya bronkopnömoni yazmış. Su anda da atesi düşmüyor. Burnu tikali. Balgamli oksuruk var.Sadece üçüncü gunun sonnda yine biraz yiyip icebilsin diye calpol verdim bir kez. Hocam bu neden olmustur. Gecmiste Astim ilaclari kullandigi icin mi boyle. Yine cigerlerine inmis mi sayiliyor bu sekilde. Balgamini atamiyor. Ancak gece uyurken öksürük gelse de bence nefesi sıkışık degil. Ancak doktorlara gore cok sıkışık. Ne yapacagimi bilmiyorum. Ventolin vermezsen nefesi acilmaz dedi doktor. Öksürük tablonuza gore de bronşit görünüyor. Ventolin yerine Bricanly vermeli miyim.?
Düzenleyen Ilkbahar91 - 22 Oca 2023 Saat 18:38 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Arazlar; Grip arazlari!
Doktor ile laboratuvarin ayni yerde oldugu yerlerdeki tahlillere inanmayin. Cocugun Klinik durumuna bakin. Agzidan beslenebiliyorsa, solunum sayisi, dakikada 60'dan az ise, HEMEN oradan kacin! SAKIN Ventolin vermeyin. Bu assagilik doktorlarin, Ventolin vermedigi, oksuruklu bir hasta varmi?? Ventolin; "Sahtekarligin 2. safha" ilacidir. Kullananlarin tamami hastanelerde yatiyor. Bronkopnomoni=Zaturre. Bunlar resmen pust! Sadece grip icin anlattiklarimi uygulayin. Ventolin icat edildiginden beri, oksuren hicbir hastanma Vermedim!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Oca 2023 Saat 19:23 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|