|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ezbermeryem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ezbermeryem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şub 2017 Saat 16:30 |
Hayirli gunler hocam. İki bucuk yasinda kizim var on ayliktan beri bronsitle savasiyoruz. Arastirma hastanesine her gitmemizde daha kotu geri donduk. Gogus hastaliklarindan takibimiz var koruyucu ilaclar kullaniyoruz... Yirmi gun once bogaz enfeksiyonu gecirdi alti gun atesli yattik antibiyotik bittikten bir hafta sonra tekrar ateslendik devaminda sumuksu ishal vardi. Enfeksiyonu ishalle atiyo denildi. Haftasi gecmedi ki simdi tekrar oksuruge sıkısmis bir sekilde hasta. Acile gittik nefes acici igne hava vardiler. Ciddi sekilde solunum sıkıntımiz var. Ventolinin yan etkisi dediler istahi yerinde ama huzursuz yanina bir de kulak agrisi eklendi. Ne yapacagimi sasirdim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118272 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabiki; her gittiginizde daha kotu geri donersiniz!! ZIRA: Teshis yanlis!! Gripli hastaya ; Astim ilaclari verilince iste boyle olur!! Orta Kulak hadisesi, bir tek Griplerin sonunda olur.. Belliki hep Grip gecirmissiniz... AMA;Turk doktorlari yeminlidirlar... ASLA Grip teshis etmezler.. Cok okumaniz lazim.. Bu sitede; yapilan sahtekarliklari,10 seneden beri anlatiyorum.. Ortada donen rusvetleri, Karayiplerde geziye goturulen 300 doktor, Astim salgini!!! Bilhassa; 'Sahtekarligin 3 Safhasi" yazilarimi iyi okuyun..
YAPILACAKLAR: 1- Butun ilaclari kesin, cope atin. 2- Hemen; Iliadin DAMLA baslayin(Sprey olmaz).. Gunde:2x2'ser dam, 3 gun kullanin... Damlatirken sirt ustu yatiyor olsun. VE her bir tarafa damlattiktan sonra, basini o tarafa cevirip, 1-2 dakika bekleyin. 3- Oksuruk olursa; Limonlu bal, verin ve aksamlari yastigina 2 damla ColdMix damlatin. Gerisini okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Şub 2017 Saat 20:33 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|