|
Alerjik astım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BeyzaY ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eki 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Kas 2024 Saat 01:23 |
Hocam merhaba ,
Babamın yıllar öncesi üniversite kitapları olsun saman kağıttan pek çok kitap çeşidi ansiklopedi vs uzun yıllar çoğu depodaydı , malum depolar küf rutubetli olur . Eve kitaplık alındı ve hepsi ona yerleştirildi , bazıları baya kötü durumda saman kağıt olanlar küf ve kitap kurdu olan bile vardı bezle silindi hasbelkader ama ne derece olur temizliği bilemem . Acaba bu durum sağlık açısından risk mi? Bilhassa akar , toz , rutubetli ortama alerjisi olan astımı olan biri için o odada yatmak vs sıkıntı olur mu ? Merakımı maruz görün , teşekkür ediyorum iyi günler diliyorum. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120599 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hassasiyeti OLANLAR İÇİN risklidir!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|