|
alerjik dermatit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BİLGİN ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2023 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haz 2023 Saat 09:31 |
merhaba hocam oğlum okuldan geldiğinde yüzü ellerinin üzeri kıpkırmızı ve pütürlüydü, güneşte çok kaldığı için yanmış olabileceğini düşündüm çünkü çok beyaz cilde sahip. Ertesi gün fark ettim ki kollarının üzerinde ve bacaklarının üst bölgelerinde de mermer cilt gibi benek benek ama sıtta önde yok. Sonra elleri ve yüzü şu an geçti ama üst kol ve üst bacakta hala var böyle sanki benek benek. Cildiyeye gösterdim hipokort krem ve xp lipo diye bir nemlendirici verdi
Sorum şu hocam dolaşımsal bir şey olabilir mi yoksa öyle olsa tüm vücutta mı olurdu böyle mermer cilt görüntüsü
|
|
![]() |
|
BİLGİN ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2023 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada kaşıntı yanma vs yok hocam sadece görüntü olarak böyle
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108672 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Görünü ile ilgili sorularınızda DAİMA resim gönderin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|