Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Önerileriniz & Şikayetleriniz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Alıntı Yapılan Konular ve Annelerin Paylaşımları
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuAlıntı Yapılan Konular ve Annelerin Paylaşımları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Konu: Alıntı Yapılan Konular ve Annelerin Paylaşımları
    Gönderim Zamanı: 28 Şub 2009 Saat 01:39
Merhabalar.

Geçen gün bir başlık açmıştım. 2 Yaş Sendromu ile ilgili. Bu başlıkta sadece annelerden deneyimlerini ve onların da paylaşımlarını öğrenmekti düşüncem. Şimdi konunun Alıntı yapılan başka bir konu altına taşındığını gördüm.

Acaba bu konu için alıntı yapılan konularla annelerin paylaşımları farklı yerlerde olabilir mi? Yani ben açtığım konu başlığının yeniden eskisi gibi kalmasını ancak, 2 yaş sendromuyla ilgili alıntı yapılan konuların da başka bir başlıkta kalmasını rica ediyorum.

Uzun zamandan beri çok fazla paylaşımda bulunmadım ancak paylaşıma en ihtiyacım olan bu konuda gerekli yardımın yapılmasını istiyorum. Sanırım 2 yaş gibi önemli bir konuda bu ricam geri çevrilmez. Çünkü hassas noktadayım ve başlığımın da birçok annenin ilgisini çektiğini biliyorum.

Eğer değiştirilemiyorsa da canınız sağolsun. Ama gerçekten birleştirilmesi gereken o kadar konu varken benim açtığım bu hassas konunun eskisi gibi kalmasını GERÇEKTEN çok istiyorum.
Sevgilerimle.

Düzenleyen duygu07 - 28 Şub 2009 Saat 01:49
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7116
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2009 Saat 02:04
Merhaba Duygu,

Biliyorsun ki genelde ayın konuyu içeren başlıklar birleştiriliyor. O yüzden o bölümden sorumlu moderatör arkadaşımız İfakat konuları birleştirdi. Söz konusu bölümde çok sayıda (Yaklaşık 45 sf.) başlık var. O yüzden aynı konuyu içeren başlıklar birleştiriliyor ki, forumu kullanan insanlar ilgilendikleri konulara daha kolay ulaşabilsin. Aynı birleştirme işi birçok başlıkta yapıldı. Örneğin diş veya ek gıda ile ilgili konular. Bu konuda keşke direkt olarak bölüm moderatörü İfakat'la iletişime geçseydin özel mesajla. Sana ayrıntılı açıklama yapardı.

Şimdi geleyim o başlık ile ilgili düşüncelerime. Alıntı da olsa orada çok güzel bilgiler var ve bence bütün yazılanlar birbirini tamamlamış.
Ayrıca diğer yerlerde hatta forumun her yerinde alıntı yapılan konuların altında da her zaman yorum, kendi yaşadıklarımız, düşüncelerimiz vs. yazılabiliyor, değil mi? Bu başlığı da böyle düşünmeliyiz gibi geliyor bana. Yine de eğer istersen konu başlığında bir düzenleme yapıp, "7. sayfadan sonra deneyimlerimizi paylaşıyoruz" dibi bir ifade ekleyebiliriz.

Sevgiler...
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2009 Saat 02:28
Açıklama için teşekkürler.
Biliyorum ama halen birleştirilemeyen çok fazla konu olduğunu da görüyorum. Özel mesajla iletişim yerine buradan açıklamak istedim. Umarım sakıncası yoktur.

Bu konuda mesajımda yazdığım gibi çok araştırma yaptım. İngilizce’den çeviriler bile yaptırdım birkaç arkadaşıma. Yani o kadar bilgilenmek istiyorum…Ancak annelerin yaşadıkları deneyimlere daha çok ihtiyacım var. Okuyabileceğim ne varsa okumaya çalıştım. Ama ufacık bir detay bile benim için çok önemli. Bu konuyu Pazar günü açtım ve o günden sonra epeyce ilgi gördüğü için ve fikirler gelmeye, annelerin benimle aynı düşüncede olduğunu gördüm.

Görevli olan İfakat arkadaşımız da benim 2 yaş sendromu ile açtığım başka bir başlığı bir konuya taşıdı bunu açtıktan sonra. Ama bu konu taşınmadı. Çünkü bu konuda benim çok hassas olduğum görülüyordu. Yani annelerin paylaşımı buradan taşınmadı. Üzerinden 5 gün geçti ve taşınmasının da genel bir konu altında kalmasını istemediğim bir konu.

Bu kadar zor mu? Ben bu açıklamaları neden yapma gereği duyuyorum ki? Bu kadar bilgi alışverişi yaptığım bir sitede bir ricam neden kırılsın? Çok mu zor?

Başlık hakkında düşüncelerine katılıyorum ama bu konu başlığında ilk defa özel bir ricaydı bu.

Eğer “kesinlikle yapılamıyor, imkansız bir durum” derseniz ilk mesajımda yazdığım gibi sağlık olsun.

Önerdiğin başlık oraya sığmaz maalesef. Ben başlığımı nasıl ilgi çekerim de bu konuda cevap alırım diye defalarca düşünerek yazdığım için de ayrılmasını istemiştim. Yani onu gören ve yaşayan anneler mutlaka bir şeyler yazıyordu. Sevgiler.

Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7116
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2009 Saat 02:43
İfakat arkadaşımız sırası geldikçe taşıyarak o bölümü yavaş yavaş düzene sokmaya çalışıyor. Sonuçta çocuğuyla 24 saat ilgilenen bir anne olarak zaman buldukça yapıyor. Bu aslında tek tek yapıldığı için çok zor bir iş. Uzun zaman alıyor. Sadece o bölüm değil, diğer bölümlerde de birleştirme işlemi yapılıyor. Boş vakit buldukça hepimiz düzenlemeler yapıyoruz Duygu. Gerçekten bunun bu kadar önemli olduğunu düşünmene şaşırdım. Çünkü ortada kaybolan, kaynayan bir bilgi yok ki... Yine bilgi paylaşmak isteyen arkadşlar o başlığa fikirlerini yazmaya devam edebilirler. Sürekli takipçi arkadaşlarımız neyin nerede olduğunu çok iyi biliyorlar zaten.

Özel ricanı anlayabiliyorum ama ayrıcalık yaparsak diğer arkadaşlara ayıp olmaz mı? Herkesin paylaştığı bilgi kendine göre değerlidir sonuçta. O yüzden bence şu an o topiğin yeniden ayrılması pek doğru ve etik olmaz.
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2009 Saat 02:45
Sağlık olsun.
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2009 Saat 03:05
İkinci mesajıma ek yapmak isterim ki, bu başlığın ayrılmasını istememdeki diğer bir sebep de alıntı yazıların oraya eklenerek konuşulan konunun bütünlüğünü bozacak ve sadece annelerden gelen fikirler yerine aralara alıntı girecek. Bu kez bazı konular yarım kalacak. En son eklenenler nedeniyle zaman azığından bakılamayan sayfalar olacak ki, bu da benim için çok önemliydi Duygu. Diyelim ki ben geldim ne yazılmış diye bakmaya. Ama bir alıntı eklenmiş iki yaşla ilgili. Ben bu kez önceki sayfalara da bakıp nerde yazmış yazan kişi diye arayıp bulacağım.
1- 2 Yaş Sendromu (Genel Yazılar)
2- 2 Yaş Sendromu (Annelerin Paylaşımları)

Daha kolay olmaz mıydı?
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3965
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2009 Saat 10:46
dün topiklerin birleştirildiğini görünce ben de aynı şeyi düşündüm
iki topik de çok farklı konulara hizmet ediyor.biri bilimsel yazılar bir diğeri annelerin deneyimleri...

eğer sebep kullanıcıların sağlıklı ve hızlı bir şekilde bilgiye ulaşması ise alıntı bir yazı ile başlayıp teşekkürlerle devam eden aralarda bi alıntı bi yorum yapılan toplamda da şimdilik 17 sayfa tutan bir topiği hangi üye ya da misafir hele de zamanı kısıtlı olan bir anne okuyabilir....

bilimsel yazılara zaten google aramalarında kolaylıkla ulaşılabiliyor.ama deneyimlere maalesef değil...

duygunun önerisine katılıyor ve topiğin
1- 2 Yaş Sendromu (Genel Yazılar)
2- 2 Yaş Sendromu (Annelerin Paylaşımları)
şeklinde bölünmesini istiyorum.

Yukarı Dön
emre Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4053
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2009 Saat 13:16
Gerçektek çok kafa karıştırıcı bir hal almış Duygu'nun açtığı topik. Hiç hoş görünmüyor
bende hergün takip eden bir anne olarak Duygu'nun önerisine katılıyorum.

ve sizlere verilen görev nedir bilemiyorum, her forumda verilen görevler farklıdır.
ama bu bana göre doğru olmaya bi usluptur.
kesinlik böyle durumlarda öncelikle iletişim kurulmalıdır, üyenin fikri alınmalıdır.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.