|
Alışkanlık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tlnumy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şub 2021 Saat 16:20 |
Hocam merhaba özür dileyerek soruyorum kusuruma bakmayın kızımı sizin yolunuzla büyüttüm cok şükür hamileliğimi öğrendiğimde 5 sene önce sigarayı bırakmış ve hic içmemiştim.bugün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama sigarayi bırakma iradem yok sizin yazılarınizdan ilk 4 ay içilmemesini yarik dudak olabileceğin ihtimalini okudum.affiniza sığınarak ozur dileyerek soruyorum gunde 3-4 tane kullansam yine de bebegimde ihtimaller oluşur mu kusura bakmayin 4 aydir yeni bir şehire taşındık kimsemiz yok burda cok daralıyorum bir yandan pandemi ailesel bir kaç sıkıntı zora soktu psokolojik olarak.hic biri bahane kabul edilemez ama sıkıştım kaldım hocam sizin cevabınız benim icin cok onemli
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118865 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sigara icmenin MODA oldugu donemlerde dogan bebeklerde HICBIR anomali fazlaligi gorulmemisti! Hem de,
filtresiz sigaralar zamaninda! O yuzden, siz genede olabilecek EN AZ miktarlarda sigara icin. Moral bozuklu; anne karnindaki bebek icin sigaradan daha zararlidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|