Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ALLERJİ KABUSU !!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumALLERJİ KABUSU !!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zlemyayl Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 179
Mesajın Direkt Linki Konu: ALLERJİ KABUSU !!!
    Gönderim Zamanı: 06 Nis 2012 Saat 01:51
utandım da konu başlığını ALLERJİ VE GÖĞÜS UZMANI doktorlar kabusu DİYE ATAMADIM sayın hocam, ZİRA SİZE saygım sonsuzClap size enson yazdığım günlerde ÖKSÜRÜK ŞURUBU YAZMIŞ DOKTORUN yanından hızla uzaklaşıp-beta tekrarı olmadığını hızlı strep testle netleştirdiğim-genel durumu hiiç bozulmadığından ve hiç ateş yapmadığından KAN TAHLİLİNE bile gerek duymadan EV TEDAVİMİZE DÖNDÜK.. sayenizde DOKTORA SADECE göğüs dinletmeye ve bu tetkikleri yazdırmaya FORMALİTE İCABI GİDER OLDUKWinklakinn, 2 ayı aşkındır asla düzelmeyince ÖKSÜRÜK. VE 6 aydır hiç kesilmeden süren burun ve geniz akıntısı,( allerjik rinit teşhisi vardı 3 yaşındayken)SON 5 AYDIR DA derin nefes alamıyorum diyerek ve son ay ISRALA GÖĞSÜNÜ TUTARAK-ESNEME HAREKETİ YAPIP- neyapıyosun diyince- ESNEMEYE ÇALIŞIYORUM -ÇÜNKÜ OZAMAN DERİN NEFES ALABİLİYORUM-AMA İNSAN İSTEDİ DİYE ESNİYEMİYOR dediğinde ARTIK DAYANAMAYIP,8ALLERJİ UZMANLARINDANDA SİZDEN EVVEL DİLİMİZ PEK YANDIĞINDAN -fısfıslı yaşam-GENE AYNI ÇARKIN KURBANI OLMAYALIM DİYE) SÜREYYEPEŞA GÖĞÜSE GİTTİM.. pek ve en iyisi dedikleri göğüs uzmanına zar zor randevu alabildim.. yıllar önce daha 3 yaşındayken yapılan allerji testlerimiz tekrarlandı Kİ ŞU AN KIZIM 7 YAŞINDA..bir 3.5 yaşında sizi tanımıyorken astım bronşit teşhisi almıştık.OYUNA GELDİK-ÇARKA KAPILDIK -SAYENİZDE KURTULDUK. bide ŞİMDİ aldık!! ayrıca ALLERJİK RİNİT :( y,ne 2 tip ev tozu akarı , yine nosonex sprey-hiç tanımadığım AVİL diye bir şurup..( yemin olsun yine sayenizde doğru düzgün hiç İLAÇ İSMİ BİLMEZ OLDUM )10 gün bu ikisi.. tamam amenna da.. ELİME TUTUŞTURULAN ÜNLÜ BİR MARKANIN NEBİLİZATÖR İSTEK FORMU VE HEMŞİRENİN BU ALETİ NASIL KULLANICAĞIMI ÖĞRETMESİ.. AKLIM ALMIYOR HOCAM- 3 DAKİKASINI BİLE ALMAYAN HIZLI BİR MUAYENDE- GÖĞÜS DİNLEMESİ 1 DAK. OLAMIŞTIR ki.. NASIL- NE RAHAT GAYET YÜKSEK DOZDA FLİX. VE VENTOLİNİ MASKELİ BİR CİHAZLA -KIZIMA SOLUTMAMI İSTİYORLAR.. yoksa ben mi abartıyorum. günahınamı giriyorum meslektaşınızın.. düne kadar muayenehanesi varmış, son olaylarla kapatıp hastaneye geri dönmüş.. ŞİMDİ BU ÜNLÜ MARKANIN EN KISA SÜREDE( DİĞERLERİ 15 DAK .BULUYOMUŞ-BU 6 DAKİKADA işi bitiriyomuş.) VE EN ÇOOK İSKONTOYU  sadece ve sadece ONUN RİCASIYLA -ONUN HASTALARINA  yapıldığı idda edilen nebilizatörr denilen-hotumlu-kablolu -maskeyi kızımın eline verip -vakti zamanında FISFISLA VERİLEBNİN 100 KATI kortizonu nasıl zerk ederim küçücük vücuduna-kaldıki ventolini hep uyardınız ve kızım kawasaki sendromlu.. EŞİM CİHAZIDA -İÇİNE DÖKÜLECEK İLAÇLARIDA ALMIŞ bir telaş.bense bugün AYNI HASTANENİN DİBİNDEKİ ECZACIYA GÖTÜRÜP İADE ETTİM.. 1 AY SONRAYA AÇILAN RANDEVUYU DA İPTAL !! VE SADECE  çiğneme tablet onceair İ ALDIM KURUL RAPORUNUDA  alarak, çünkü onu kullandığımız 1 yıl rinit problemi tamamen kesilmiş idi.. bıraktıktan 6 ay sonra aynı fasıl başladı-öyleki konuştuğu bile anlaşılmıyor çocuğun :(( ÇOOK UZATTIM affedin- ama kırgın ve kızgınım böylesi yüce bir mesleği bu hale getirenlere.onayınıza ihtiyacım var :
. EMME TABLETİN  yararını da gördüğümü varsayarak  VERMEMİ ONAYLARMISINIZEmbarrassed???
10 GÜNLÜK NASONEX VE AVİL TEDAVİSİNİ UYGULAYAYIM MI..??
ÖKSÜRÜK İÇİN ev tedavimize devam kararındayım.. DOĞRU YOLDAYIM dimi Embarrassed?? ALETİ İADE ETTİM AMA İLAÇLARI SAĞLIK OCAĞINA BİLE BAĞIŞLAMAYA KORKUYORUM BAŞKASININ CANI YANAR DİYECry
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119870
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2012 Saat 03:34
Soyle soyliyeyim, 40 senelik meslegimde hicbir hastama boyle sacma-sapan bir tedavi vermedim. Eskiden bu sarlatanliklari yapan 2 meshur hoca vardi, millet bunlara ozenerek isi cigrindan cikardilar. Simdi artik butun Cocuk doktorlari basimiza,  "Allerji uzmani" kesildiler. Sakin; Avil ve Nazonex'i kullanmayin. Eger hadise Grip degilde "Allerjik Rinit" ise, Cigneme tabletinden fayda gorursunuz.  Bir daha boyle bir nefes alma zorlugu olursa, hemen "Bricanyl" surup baslayin, duzelme basladiginda dozunu azaltarak kesersiniz.
Yukarı Dön
zlemyayl Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 179
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2012 Saat 00:33
çook ama çook ve sonsuzcaaa TEŞEKKÜRLERİMLE..Star
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.