Merhaba ;
Bebeğim 3 haftalıkken öksürmeye başladı. Bunun üzerine Hastaneye götürdük. Kan tahlili ve akciğer röntgeni çektiler .Temiz çıktı. Ama göğsünde hırıltısı olduğu için Antibiyotik iğne verdiler ve buhar yaptılar. 10 gün müddetince antibiyotik iğne vuruldu.
Başka bir çocuk doktoruna gösterdik. O iğneleri yersiz buldu ve onun yerine 2 şurup ve zyrtec verdi. Ventolin ve Fluibron. Biri allerji yaptı diğeri bacağını titretmeye başladı. 2-3 gün bu şurupları kullandıktan sonra tüm vucudunu allerji oldu. Doktorumuz bu sefer bu ilaçları kesin sadece zyrtec e devam dedi. Yüzüne sıçramış allerji artık tamamen kızarık bir durum aldı . Bu sefer bepanthol verildi.
Öküsürük olduğu dönemde doktorumuz yıkanmaması gerektiğini söylediği için 8-9 gün çocuk yıkanmadı..Vücudu isilik gibi ama boynundan yukarsı kızarık bir vaziyette. Kulaklarının arkası kabuk bağladı. İlaç ilaç nereye kadar...
Ne yapmam gerekiyor bilemiyorum.
Doktorumuz bu konu beni aşıyor bir cildiyeye gösterin der.
Ben allerjiğim.. erkek kardeşim de çok hassas. Oğlumun odasınıda sıcak tutmuştum. Üşütmiyeyim diye... Allerjik bir öksürükte olabilirmi ?
Ne yapmalıyım. Yüzündeki kızarıklık için ne önerirsiniz... yüzü pul pul kalktı. Bepantol sürdüğümde daha çok kızarıyor...
Bilginiz için şimdiden tşk. ederim.
Saygılar ..