|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
buray
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: allerjiGönderim Zamanı: 15 Haz 2015 Saat 17:26 |
merhabalar hocam...5 yaşında bi oğlum var.2 yıldır ne zaman burun tıkanıklığı,geniz akıntısı ve öksürük şikayetiyle dr a götürsem hep alerji dendi.halıya,toza,yünlü eşyalara alerjisi olduğu ve kış boyu singulair kullanmamız gerektiği söylendi ve maalesef ki 2 yıl boyunca kış boyu bu ilacı kullandık taki sizin yazılarınızı okuyana kadar...(şu an hepsi çöpte cünkü 2 yıldır bu belirtilerle hiç bir dr grip teşhisi koymadı şimdi dankkkk etti.)bugün üniversite hastanesinin çocuk alerji polikliniğine götürdüm gerçekten alerji var mı yok mu biz bu ilacı boşu boşuna mı kullandık diye.sonuçlar şöyle; mantar karışımı(2x2)ot polen karışımı(3x3)yabani ot polen(3x3)tahıl poleni(2x2)ev tozu akarına alerji yok kan sonucunda da alerji düzeyi yüksek çıkmadı. dr. bu sonuca göre aerıus surup ve nasacort burun speryi yazıp 3 hafta kullanmamız söyledi...kış boyuncada kullanabilirmişiz astıma cevirmesin diye kararı sonra verecekmis kendileri 1)bu alerji sonucuna göre özellikle kış boyunca bu şurup ta dahil herhangi bi ilaç kullanmalımıyız 2)kullanmaz isek astıma cevırme söz konusu mudur 3)hgb 13 cıktı hocam sonuç kağıdında düşük görünüyor.bu yaş grubu için yazılarınızdan 11 biliyorum. degerlendirimisiniz? |
|
|
BBBB
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Haz 2015 Saat 20:12 |
|
1- Turk doktorlarinin; Allerji sacmaliklarina kanmayin. Ne yani, 5 sene boyunca bu cocuk, hep Allerji oluyor ve hic Grip teshis edilmiyor!!! Bunu sizin akliniz aliyormu??? Bu sahtekarlik maalesef, son 8 senenin cok yaygin bir modasi halini aldi.. Bu konu ile ilgili yazilarimi okuyun. BU assagilik doktorlarin, nasil bir Karayip Kruz gezisi ise, satin alindiklarini iyi ogrenin.. Bu konu tafsilati ile cok anlatildi.
2- Esas o Universite doktoru, PUST'un onde gideni.. Piyasadaki butun sahtekarlari boyle pust Universite hocalari yetistiriyorlar.. Soyledigi hersey yalan!! 3- SAKIN; o sahtekarin verdigi hicbir ilaci kullanmayin.. 4- YALAN soyluyor. Bir insan; Astim olacak ise, olur, onu kimse onleyemez, Olmayacak isede, ne yaparsaniz yapin, olmaz... Sadece verdikleri Aferin, Peditus, Asist, Actifed, Katarin, Kongest ( ve benzerleri) gibi SAHTEKAR ILACLARI ile sahte Astim tablolari yaratilir, onlarda ilaclar kesilince duzelir. Halbuki, Astim hayat boyu suren bir hastaliktir. TEDAVISI YOKTUR.Olsa idi, eriskin astim hastasi olmazdi. Zaten bir "Eriskin Astim Hastasi" sayisina bakin, birde Astim tanisi konmus "Cocuk" sayisina bakin, bu namussuz sahtekarlarin nasil halki aldattiklari hemen ortaya cikar. Astimi onleyen veya tedavi eden ilac YOKTUR.Sadece, nobet aralarini acan ve nobet devresini KISA kesen ilaclar vardir.. 5- Bu sahtekar doktorlar, Laboratuvar ile de anlasmali oldugundan, cocuk kan degerleri yanina Eriskin "Referans degerlerini" yazarak sizleri aldatirlar... Yahu, cokmu aradiniz bu sahtekarlari!!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Haz 2015 Saat 20:20 |
|
![]() |
|
buray
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Haz 2015 Saat 14:25 |
kadir hocam etrafta bu tür doktorlardan o kadar çok ki rasgelmemek mümkün değil...ama artık daha bilinçliyiz sayenizde.karşılarında sızden edindiğimiz bilgileri takır takır söyleyince tabir-i caizse gözlerini faltaşı gibi ayıra kalıyorlar artık...boşuna yıllardır o singulair denen mereti boşuna içirmişim. boşuna herşeyden esirgemişim.biliyorum ki artık üşümeyle banyoyla terlemeyle terinin üstünde kurumasıyla çıplak ayakla yere basmakla hasta olunmayacağını...evime 2 yıldır halı sermedim ben sırf bu doktorlar yüzünden..önlerinde ki kanlı canlı duran çocuğu muayene etmekten aciz yaratıklar....sevgili ünal paylaşımın için sağol...daha rahat olup şu ilaçlardan uzak duracağım artık çocuğumu daha fazla rezil etmek istemiyorum...sağlıcakla kalın...
|
|
|
BBBB
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|