Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - allerji
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumallerji

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yaksu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 465
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yaksu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: allerji
    Gönderim Zamanı: 04 Şub 2016 Saat 21:18
merhaba kadir bey oğlum 1 yasında 9 kilo. gıda allerjisi oldugunu dusunuyorum ozellikle sut ve sut urunlerine karşı.cunki bu urunleri ben ve oğlum yedıkten sonra oluyor sanki. goz kapağında arpacık görunumunde şişlik oluştu 4 gun oldu sarımsak uyguladım geçmedi bugunde aynı gozun alt kirpik dibinde yara gibi bişey çıktı. ne olabilir ne tavsiue edersiniz esim göz doktoruna goturelim diyor

Düzenleyen yaksu - 04 Şub 2016 Saat 21:30
Yukarı Dön
yaksu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yaksu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2016 Saat 21:27

Düzenleyen Gamze - 04 Şub 2016 Saat 23:53
Yukarı Dön
yaksu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yaksu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2016 Saat 21:35

Düzenleyen Gamze - 04 Şub 2016 Saat 23:54
Yukarı Dön
yaksu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yaksu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2016 Saat 21:43

Düzenleyen Gamze - 04 Şub 2016 Saat 23:55
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118172
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2016 Saat 06:21
Bildigin Arpacik...  Allerji ile en ufak bir alakasi yok..
Yukarı Dön
yaksu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yaksu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2016 Saat 13:25
kadir bey siz böyle yani hep arpacık diyorsunuz 5 yasımdaki kızımda da oluyor nerdeyse ayda en az 1 defa böyle oluyor.
1- goz arpacıgı ayda en az 1defa olur mu bu kadar sık olması normal mi?
2-arpacık neden oluşur? nasıl bir tedbir alabilirim
3-sarmısak dışında iyileşmesiiçin ne önerirsiniz?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118172
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2016 Saat 18:18
Tam bir sebebi bilinmiyor. Genellikle Kis aylarinda, hastalik sonlarinda oluyor.
Sarinsagin, ucunu kesip, islak yuzeyini, kirpiklerini disa cevirip, kirpik diplerine sureceksiniz.
Yukarı Dön
yaksu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yaksu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şub 2016 Saat 10:12
kadir bey 2 gundur kullaniyoruz sarimsak. şu an ki halinin resimleri sayfanin devaminda yukledim bayaa şişti ve kizardi patlayip akcak gibi ayrica sol goz kapagindada hafif cikti iki gozunun alt kirpik dibinde et ben gibi minik yara cikti ne yapcagimi sasirdim..

Düzenleyen yaksu - 07 Şub 2016 Saat 11:31
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.