|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
7beni ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şub 2015 Saat 23:46 |
Hocam 2 yaşını bitirdik sayenizde..
Öksürük şemanızı inceledim ve birşey dikkatimi çektim. Oğlum 3 aydır grip ve öksürüyor.Sizinkilerin dışında başka birşey vermiyorum Ama her sabah babasıda aynı şekilde illa 3-4 kere hapşırıyor hasta olsun olmasın. Babasıda öyle şimdi aklım karışıyor allerjik çocukmu bu tedavi için başka birşeymi yapmalıyım.Çünkü hep hasta yaşam tarzı gibi oldu.Burun akıntısı öksürük hep var .Üzülüyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip iken hapsirma olabiliyor.. Onemli olan, saglam iken; hapsirmalarinin olmasi.
|
|
![]() |
|
7beni ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cumlem eksik oldu hocam yaz kis sabahlari kalkinca hapsiriyor.benim ailemdede var esimin ailesj dede allerji hastalari var.ne yapmaliyim aydinlatirmisiniz.dedigim gibi kisin basindan beri gecmeyen gril oksuruk burun akintisi dev am ediyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yaz-Kiz hapsirmaniz oluyorsa, olabilir. O zaman; kortizonlu spreyleri kullanabilirsiniz. Gene de; atesli bir hastalik esnasinda kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Hocam ilk defa ilac onerdiniz hemde kortizonlu inanin ne demek oldugunu bilmiyorum. Astim spreyi gibi biseymi.kullanmazsak nolur.test falann yaptirmayalimmi.
ilac deyince urktum inanin .detayli yazarmisiniz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ne testi??? Ne cikarsa ciksin, zaten; Flixotide veya Nasonex gibi spreylerden birini verecekler.
Dedigim gibi bu spreylerin kullanim alani SADECE; "ALLERJIK RINIT" lerdir. Turk doktorlarin her Gripli cocuga verdikleri gibi bir uygulama, sahtekarliktir. Sizde gerek varmi?? Ona da siz karar vereceksiniz. |
|
![]() |
|
Peki hocam dra goturmesem aylar suren oksuruk cigere inermi?ve 3,5 yasina kadar beklesem gecme ihtimali varmi...sizden dolayi dr.dan sogudugum icin yanlis birsey yapmak istemiyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Turk Cocuk doktorlarina gitmediginiz surece ve Ilac kullanmadiginiz surece; Cigerlere inmez... Bu laf; Turk doktorlarinin en buyuk palavralarindan biridir. Kendileri, verdikleri ilaclarla buna sebep olurlar. 35 sene ozelde calistim. tek bir hastamda cigerlere inmedi, tek bir hastama Serum takma ihtiyaci veya, "hava verme" ihtiyaci olmadi.. Simdiki duzenbaz, sahtekarlara inanmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|