Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ALLERJİMİ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumALLERJİMİ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
7beni Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 145
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 7beni Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ALLERJİMİ
    Gönderim Zamanı: 06 Şub 2015 Saat 23:46
Hocam 2 yaşını bitirdik sayenizde..
Öksürük şemanızı inceledim ve birşey dikkatimi çektim.
Oğlum 3 aydır grip ve öksürüyor.Sizinkilerin dışında başka birşey vermiyorum
Ama her sabah babasıda aynı şekilde illa 3-4 kere hapşırıyor hasta olsun olmasın. Babasıda öyle 
şimdi aklım karışıyor allerjik çocukmu bu tedavi için başka birşeymi yapmalıyım.Çünkü hep hasta yaşam tarzı gibi oldu.Burun akıntısı öksürük hep var .Üzülüyorum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117070
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şub 2015 Saat 00:34
Grip iken hapsirma olabiliyor.. Onemli olan, saglam iken; hapsirmalarinin olmasi.
Yukarı Dön
7beni Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 7beni Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şub 2015 Saat 09:55
 Cumlem eksik oldu hocam yaz kis sabahlari kalkinca hapsiriyor.benim ailemdede var esimin ailesj dede allerji hastalari var.ne yapmaliyim aydinlatirmisiniz.dedigim gibi kisin basindan beri gecmeyen gril oksuruk burun akintisi dev am ediyor
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şub 2015 Saat 18:33
Yaz-Kiz hapsirmaniz oluyorsa, olabilir. O zaman; kortizonlu spreyleri kullanabilirsiniz. Gene de; atesli bir hastalik esnasinda kullanmayin.
Yukarı Dön
7beni Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 7beni Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şub 2015 Saat 21:57
Hocam ilk defa ilac onerdiniz hemde kortizonlu inanin ne demek oldugunu bilmiyorum. Astim spreyi gibi biseymi.kullanmazsak nolur.test falann yaptirmayalimmi.
ilac deyince urktum inanin .detayli yazarmisiniz
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şub 2015 Saat 23:02
Ne testi??? Ne cikarsa ciksin, zaten; Flixotide veya Nasonex gibi spreylerden birini verecekler.
Dedigim gibi bu spreylerin kullanim alani SADECE; "ALLERJIK RINIT" lerdir. Turk doktorlarin her Gripli cocuga verdikleri gibi bir uygulama, sahtekarliktir.
Sizde gerek varmi?? Ona da siz karar vereceksiniz.
Yukarı Dön
7beni Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 7beni Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2015 Saat 11:01
Peki hocam dra goturmesem aylar suren oksuruk cigere inermi?ve 3,5 yasina kadar beklesem gecme ihtimali varmi...sizden dolayi dr.dan sogudugum icin yanlis birsey yapmak istemiyorum
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2015 Saat 19:07
Turk Cocuk doktorlarina gitmediginiz surece ve Ilac kullanmadiginiz surece; Cigerlere inmez... Bu laf; Turk doktorlarinin en buyuk palavralarindan biridir. Kendileri, verdikleri ilaclarla buna sebep olurlar. 35 sene ozelde calistim. tek bir hastamda cigerlere inmedi, tek bir hastama Serum takma ihtiyaci veya, "hava verme" ihtiyaci olmadi.. Simdiki duzenbaz, sahtekarlara inanmayin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.