Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
mehtappp
Kıdemli Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1069
|
Gönderim Zamanı: 29 Tem 2011 Saat 00:40 |
 oldu galiba
|
|
 |
mehtappp
Kıdemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 29 Tem 2011 Saat 00:46 |
 bana bu daha kullanışlı geldi evde daha rahat olcak sanki diğeri dışarı çıkarmak için daha uygun sanki kış bebeği olacağımız için bunumu alsam acaba
|
|
 |
mehtappp
Kıdemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 29 Tem 2011 Saat 00:49 |
Gamze Yazdı:
Mehtap aşağıdaki siteden yükle fotoları bir de canım sana zahmet... Bizim ana kucağı bebek arabasının parçasıydı ilk zamanlar kullanmak için, ayrıca oto koltuğu da oluyordu ben memnun kaldım bebek arabasıyla gezinti bittiği zaman sök hoop arabaya
www.tinypic.com |
çok teşekkür ederim yükleyebildim 
|
|
 |
Gamze
Kıdemli Moderatör
Dora'nın annesi
Puanlar: 9496
|
Gönderim Zamanı: 29 Tem 2011 Saat 00:53 |
rica ederim canım ne yaptım ki
ana kucaklarının ikisi de çook güzel arabanız varsa üst fotodaki derim ayrıca oto koltuğu almamanız için ama kararı kendin ver hangisi içinden geçiyorsa kanın hangisine ısındıysa onu al canım sonradan keşkeler olduğunda insan huzursuz oluyor 
|
 <a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 29 Tem 2011 Saat 01:35 |
Arabaya ve pusete takılanlardan araban varsa alman daha mantıklı..Eğer araba yoksa ve kış bebeği olacağından pek fazla dışarı çıkarmayıp evde olacaksa alttaki daha iyi olur,Zuhalin ana kucağı alttakindendi,taşınmıyo sadece evde yatırmak için..Ben set olarak almıştım,portbebe,çanta,anakucağı 5 li bir setti işte..Ama mama sandalseyini alınca keşke ilk zamanlar alsaymışım,anakucağı gibide kullanırmışım demiştim
|
 |
PinarTN
Altın Üye
Puanlar: 3248
|
Gönderim Zamanı: 29 Tem 2011 Saat 07:47 |
biz her ikisinden de almıştık ilk resimdekini bayağı kullandık ama ikincisini bir iki kere anca kullandık
benim kızım sevmedi nedense
ben ilk resimdekini evde de kullandım
zaten uzun zaman oturtmak bebekte hantallığa sebep olabiliyor
ilki bana yetti ikincisini hediye ettim
tabi karar senin
|
|
 |
beria
Katılımcı Üye
Puanlar: 706
|
Gönderim Zamanı: 29 Tem 2011 Saat 08:26 |
bence ikincisi evde elzem, çok rahat oluyor. ben kullanmadım arkadaşlarda gördüm ama olmasını çok istedim en azından ilk 4 ay...
otoya takılanı da ucuz ama fonksiyonlusundan(üç aşağı beş yukarı hepsi aynı emniyet kemeri mekanizmaları önemli) al derim, çok pahalı almaya gerek yok... çocuk kilo aldıkça içine sığmıyor, bizim ch..co servet yedi ancak, belirtilen kilo aralığında bile kullanamadık, omuzları sığmıyor çocuğun... e ona o kadar parayı verince de başka bir şey alamadım tabi... o zaman onu alacağıma şimdi çok güzel bir oto koltuğu alsaydım keşke....kullanımı çok kolaydı verdiğim paraya deydi ama, olsun gerek yokmuş...:)
ana ben de bir oto koltuğu topiği açayım arkadaşların fikirlerine kesinlikle ihtiyacım var....
Düzenleyen beria - 29 Tem 2011 Saat 08:29
|
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...
|
 |
nurcan
Altın Üye
Puanlar: 2432
|
Gönderim Zamanı: 29 Tem 2011 Saat 09:25 |
ben ikincisini aldım doğduğu zamandan bu yana kullanıyorum kızım 6,5 aylık çok rahat bence ayarlanabilir yatış pozisyonlu sallanadabiliyor set halinde almıştım ben içinde ana kucağı çantası da vardı çokda makul fiyata aldım hepsini ben şiddetle tavsiye ediyorum.
|
 |