Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ana kucakları bebekler için ne kadar sağlıklı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuana kucakları bebekler için ne kadar sağlıklı?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
özgü Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesajın Direkt Linki Konu: ana kucakları bebekler için ne kadar sağlıklı?
    Gönderim Zamanı: 07 May 2010 Saat 16:18
merhaba arkadaşlar
 benim kızım 2.5 aylık  fisher-price dan aldığım bi salıncagımız var aynı ana kucagının yapısında alırken de üzerinde  0-6 ay yazıyordu fakat sallanarak uyumaya iyicene alıştı uyuduktan sonra (gunduzleri )aldığım zaman bazen uyanıyor.ama eger almazsam uyumaya devam ediyor içim rahat değil sizce zararı olurmu fazla kalmasının gerçi en fazla yarım saat bir saat arası ellemiyorum da fazla da yatırmıyorum zaten
Yukarı Dön
kerem-irem Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 617
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2010 Saat 16:26
yapılarının bebeklerin vücutlarına uygun olduğunu biliyorum ama uzun yatırmamak lazım 1.5 2 saatten fazla ama her zaman mümkün olmuyor uyanıyor hemen benim kızımda o aylarda hep orda uyumak istiyordu sonra geçiyor
Yukarı Dön
özgü Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 13
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2010 Saat 19:46

teşekkür ederimSmile

Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3091
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2010 Saat 21:05
ben 3 aylık filan almıştım...fisher değildi ama tarzı aynı.....bende ilk başlarda çok tedirgindim...bu pozisyonda yatmak zarar veriri mi diye....ama allaha şükür hiç bir şey olmadı...uyuduğu kadar bırakıyordum son zamanlarda
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.