Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7922
|
Gönderim Zamanı: 18 Eki 2009 Saat 23:41 |
bir de Özlem hanıma yazdığımı belki okumuşsunuzdur. güya buranın en iyi kreşiymiş görüştüğüm yer.. 15 çocuga 1 kişi bakıyordu gecen sene. bu sene bilmiyorum artık.. çınar öyle bir çocuk ki birinin gözü sürekli üzerinde olmalı. es kaza birisi kapının kilidini unuttu direk çıkar gider. veya pencerelere hiçbir materyale gerek duymadan rahatça tırmanır açar ve çıkar gene gider.. ilk aklıma gelen o oldu elefonu kapatınca. annemle konuşurken ona da dedim çok kalabalık curcuna orası diye. ilk dediği arada derede çıkar gider oldu  zira eşim de aynı şeyi söyledi. ya abartmıyorum valla. öyle böye değil kızlar benim velet   cidden bakın yapamayacağı şey yok
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
burcu
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 18 Eki 2009 Saat 23:43 |
valla armut 2,5 senedir pişmiyo ilal yaa.. yakıyom altını ama pişmiyo anacım   ya ben ifadde edemedim galiba.. hazıra konmak değil niyetim.. ama çocuklar bu tür şeyleri beraber bulundukları ortamda öğrenmezler mi.. bi kreş nasıl olur da yemek sorunu yoksa başlayabilir kreşimize der
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
ilal
Altın Üye
Puanlar: 3036
|
Gönderim Zamanı: 18 Eki 2009 Saat 23:45 |
bunu belirttiğinde dikkatli olurlar belki...hatta olmaları gerekir... gerçi benim bu kreş anaokulu konularında çok fazla bilgim yok...tuna sayesinde öğreneceğiz
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
 |
demet
Altın Üye
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ
Puanlar: 2092
|
Gönderim Zamanı: 18 Eki 2009 Saat 23:49 |
ıyıymıs burcu  resım cızım yeterınce cınarda becerı var zaten.napsın kresı.catlak bunlar ha 
|
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
|
 |
burcu
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 18 Eki 2009 Saat 23:49 |
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
ilal
Altın Üye
Puanlar: 3036
|
Gönderim Zamanı: 18 Eki 2009 Saat 23:54 |
ozaman sende evi kreş ortamına çevir.... hani şu montesöri eğitimleri varya onlar sana fikir verir. varsa çevrede çınarın yaş grubu.....onlarıda al yanına....   yaw ozaman bu senin kafanda bir problem demektir. bu arada armut piş derken kreştekilere söyledim ben sana değil....
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
 |
burcu
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 18 Eki 2009 Saat 23:57 |
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
demet
Altın Üye
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ
Puanlar: 2092
|
Gönderim Zamanı: 19 Eki 2009 Saat 00:02 |
burcu Yazdı:
ne kadar dikkatli olabilirler ki.. sonuçta 1 öğretmen hangi birini takip edecek.. geçen sene oyun grubu için konuşmaya gitmiştim çınarla.. (bu arada Oyun grubu nedir dediler bana ) ben bile oranın sahibiyle görüşürken bir an gözümden kaçırdım çınarı.. sonra 2 katlı kreşte Çınar aramaya başladık adamla.. üst katta yatakların bulunduğu odada bulduk. küçük yataklardan birinin tersini çevirmiş altına bakıyordu adam şok oldu ne ara geldi buraya bu çocuk dedi.. zaten şu haliyla başlatsam 3 gün sonra gelin alın oğlunuz derler herhalde  |
|
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
|
 |